Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Barceloneta beach
Photograph: Shutterstock

Així serà la temporada de bany del 2021 a Barcelona

Aquestes són les restriccions i recomanacions d'ús de les platges per evitar contagis

Escrit per
Mar Baró
Publicitat

Si a la platja s'hi ha d'anar amb certa precaució, enguany encara més. I amb aquesta intenció, L'Ajuntament de Barcelona ha reforçat els canals d'informació ciutadana sobre els usos de l'espai públic -en el context del confinament comarcal- per prevenir contagis de coronavirus.

El consistori reactiva el sistema de semàfors per consultar amb antelació, a través de la web de platges de la ciutatl'ocupació de les nou platges i la zona dels Banys del Fòrum. 

- L'indicador verd: ocupació baixa, menys del 40%.

- L'indicador groc: ocupació normal, entre un 40 i un 60%. 

- L'indicador taronja: ocupació alta, entre el 60 i el 80%, recomanació d’anar a altres platges amb menor afluència de persones.

- L'indicador vermell: ocupació molt alta, de més del 80%, es recomana no accedir a aquestes platges.

Banys i platges Barcelona
Foto: Ajuntament de BarcelonaBanys i platges Barcelona

A les platges de la ciutat s’ha reforçat la presència d’informadors i informadores: n'hi haurà més d’una vintena, entre les 10.00 i les 19.00 hores, durant la temporada mitjana de bany. També s’han instal·lat 19 torretes informatives en els diferents accessos previstos amb informació en català, castellà i anglès. 

Està permès fer esport a les platges sense límit d’horari, però es mantenen senyalitzades les pistes de voleibol per l’ús autoritzat en cada moment. A partir de les 19 hores es permet la pràctica lliure de l’esport a totes les platges.  

L'ajuntament ha recordat que cal mantenir la distància de seguretat entre les persones i fer servir la mascareta per accedir a la platja i passejar-hi.

NO T'HO PERDIS: Els millors restaurants de la Barceloneta

Llegeix el número d'abril de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat. 

Últimes notícies

    Publicitat