Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Espectacle de Cap d'Any a la Font Màgica de Montjuïc
Foto: Ajuntament de Barcelona

Així serà l'espectacle de Cap d'Any a Barcelona

Un any més s'haurà de prescindir de les tradicionals fonts de Montjuïc

M. P. Muñoz
Escrit per
M. P. Muñoz
Publicitat

Les restriccions per la sequera i el tancament de les Fonts de Montjuïc que comporta no seran obstacle perquè un cop més Barcelona celebri la nit de Cap d'Any a l'avinguda Maria Cristina. L'Ajuntament ha revelat alguns dels detalls d'un dels espectacles més esperats del Nadal a la ciutat.

Amb la pandèmia i les seves restriccions superades, s'hi optarà per un espectacle que conjugarà música, pirotècnia i una escenografia monumental que comptarà amb els últims avanços tecnològics en matèria d'espectacles públics. La companyia Groupe F, sota la direcció de Christophe Berthonneau, serà l'encarregada de l'espectacle, els mateixos artífexs de l'última nit de Nadal.

En tot l'engranatge, com dèiem, no es podrà fer servir la Font Màgica. Com ja va passar l'any passat i també en el principal esdeveniment de la Mercè,el Piromusical, la font romandrà tancada com marca el decret de sequera.

Pel que fa als horaris, l'espectacle té previst començar cap a les 23 h i s'allargarà fins a les 00.15 h. Una hora i quart de durada que inclourà el compte enrere per a la tradicional ingesta de raïm que donarà la benvinguda a 2024.

NO T'HO PERDIS: Nadal a Barcelona

Llegeix el número de novembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat.

Últimes notícies

    Publicitat