Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Madonna
Foto: Live Nation

Així seran els dos concerts de Madonna a Barcelona (setlist, canvis de vestuari i imatges)

La cantant celebrarà 40 anys de carrera amb dues actuacions al Palau Sant Jordi l'1 i el 2 de novembre de 2023

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Ja queda molt poc perquè la considerada la Mare de Déu del Pop trepitgi el Palau Sant Jordi. L'artista arriba amb el The Celebration Tour, on cantarà alguns dels seus hits com 'Like a Prayer', 'Material Girl' i molts més per celebrar els seus 40 anys de carrera. Després de cancel·lar part de la seva gira estatunidenca per una greu infecció bacteriana, la reina del pop va reprendre el tour fa unes setmanes i ja està de camí a Barcelona, on actuarà davant de més de 34.000 fans en dos concerts seguits, els dies 1 i 2 de novembre.

Madonna
Foto: Live Nation

L'espectacle farà un emotiu recorregut per les quatre dècades sobre els escenaris de Madonna, on interpretarà cançons que feia anys que no tocava en directe. El show estarà ple de coreografies amb 24 ballarins i ballarines, canvis de vestuari i l'escenari més gran que mai ha tingut l'artista, inspirat en la xarxa de l'illa de Manhattan i elaborat per Stufish. La cantant també ha volgut incloure cinc dels seus fills a l'espectacle, que van participar en el show el passat 14 d'octubre a Londres. Malgrat que no sabem si també pujaran a l'escenari a Barcelona, sí que sabem quin serà el setlist i el vestuari que portarà.

Madonna
Foto: Live Nation

Setlist

1. Celebration Intro/Nothing Really Matters

2. Everybody

3. Into The Groove

4. Burning Up

5. Open Your Heart

6. Holiday

7. Live To Tell

8. Like A Prayer

9. Act of Living For Love/The 90’s (Interlude)

10. Erotica/Papa Don’t Preach

11. Justify My Love/Fever

12. Hung Up On Tokischa

13. Bad Girl

14. Vogue (Estere’s Ball)

15. Human Nature/Crazy For You

16. The Beast Within (Interlude)

17. Die Another Day

18. Don’t Tell Me

19. Mother And Father

20. Survive/La Isla Bonita/Argentina

21. I Don’t Search I Find (Interlude)

22. Bedtime Story

23. Ray of Light

24. Rain

25. Billie Jean vs. Like A Virgin

26. GMAYL/Bitch I’m Madonna

Vestuari

La diva del pop cantarà els seus hits vestida per alguns dels millors dissenyadors del panorama actual. El concert es dividirà en quatre seccions que inclouran diversos canvis de vestuari per interpretar cada cançó.

Madonna
Foto: Live Nation

Igual que Beyoncé, que va dur 151 vestuaris personalitzats al llarg del seu Renaissance Tour, Madonna també lluirà un vestuari d'alta costura creat exclusivament per a ella. L'artista lluirà autèntiques peces de col·leccionista com unes botes de Miu Miu, la marca més popular del moment, un conjunt sencer de Versace i un barret de cowboy signat per Ruslan Baginsky, entre moltes altres. 

NO T'HO PERDIS: Els millors concerts de 2023 i 2024 a Barcelona

Llegeix el número de novembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Love Local

    Últimes notícies

      Publicitat