Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Madonna
Foto: Ricardo GomesMadonna

Madonna confirma els dos concerts a Barcelona després de cancel·lar part de la gira per problemes de salut

La cantant actuarà al Palau Sant Jordi l'1 i el 2 de novembre de 2023 amb la seva gira 'The Celebration Tour'

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

La reina del pop tornarà a trepitjar Barcelona amb la seva gira 'The Celebration Tour'. Madonna va haver de cancel·lar part d'aquesta per greus problemes de salut, però la cantant acaba de confirmar que mantindrà les dates a Europa, i també ha afegit de noves a Nord-amèrica. La novaiorquesa tornarà a arrencar la gira a Londres a principis del mes d'octubre i s'aturarà a Barcelona l'1 i 2 de novembre de 2023, on actuarà al Palau Sant Jordi davant de gairebé 18.000 fans que van esgotar les entrades hores després de posar-se a la venda.

Tot i que l'artista tenia previst continuar la part nord-americana de la gira durant l'estiu, aquesta es va veure obligada a cancel·lar-la per una greu infecció bacteriana per la qual la van haver d'ingressar a la Unitat de Cures Intensives (UCI) durant diversos dies. Afortunadament, Madonna es va recuperar i va rebre l'alta el passat mes de juliol. Tot i que els fans temien per la cancel·lació de tots els concerts, la cantant ha anunciat que es troba forta i que, tot i que encara està en procés de recuperació, a la tardor d'aquest mateix any tornarà als escenaris.

Als seus 65 anys, la diva continua demostrant per què es va guanyar el títol de la 'reina del pop' fent una de les gires més ambicioses de la carrera de la cantant, on repassa quaranta anys de travessia musical, fent un homenatge a la ciutat de Nova York, on va començar a actuar. Malgrat que hi ha hagut dates a Nord-amèrica que no s'han pogut reprogramar, les d'Europa segueixen com estaven previstes visitant països com Dinamarca, Suècia, Portugal, França i Espanya, amb dos únics concerts a Barcelona.

NO T'HO PERDIS: Els millors concerts de 2023 i 2024 a Barcelona

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Tardor

    Últimes notícies

      Publicitat