Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Jardins Montserrat Roig
Foto: Ajuntament de Barcelona

Així seran els nous jardins infantils prop de Sagrada Família

El projecte forma part del programa de Pressupostos Participatius a l'Eixample

M. P. Muñoz
Escrit per
M. P. Muñoz
Publicitat

A la llista dels 50 millors llocs on portar als nens a Barcelona, aviat podrem sumar un nou espai, la nova zona de jocs infantils dels Jardins de Montserrat Roig, prop de Sagrada Família. Acaben de començar els treballs que duraran tres mesos i mig i tindran un cost de 240.000 euros.

Es tracta d'un dels projectes guanyadors del programa de Pressupostos Participatius a l'Eixample, una proposta que la ciutadania va presentar per fer els parcs més accessibles per a tots els infants.

Jardons Montserrat Roig
Foto: Ajuntament de Barcelona

Situats en un interior d'illa entre els carrers Provença i Rosselló, l'antiga zona de jocs no era apta per a tothom per presentar barreres arquitectòniques. Ara el nou espai s'adaptarà als nous requisits, construint-hi àrees de joc accessibles i inclusives per a qualsevol infant, un espai renovat amb un total de 350 m².

S'hi inclouran elements com un gronxador, el tobogan, el girador (carrusel) i el balancí. Per acabar de fer-ho accessible s'eliminaran les barreres arquitectòniques i es renovarà el paviment de cautxú.

NO T'HO PERDIS: les millors activitats per fer amb nens

Llegeix el número d'octubre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat