Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Llums de Nadal
Foto: Ajuntament de Barcelona

Així seran les impactants instal·lacions lumíniques dels mercats de Nadal a Barcelona

L'Eixample proposa aquesta intervenció artística com a reclam de les seves dues fires de Nadal

M. P. Muñoz
Escrit per
M. P. Muñoz
Publicitat

Sabem que Barcelona ha estat declarada una de les cinc ciutats millor il·luminades pel Nadal que està a punt d'arrancar. No li falten raons als que l'han escollit, però ara tindran una més per afegir a l'argumentari.

Les tradicionals Fires de Nadal de la Sagrada Família i la Fira de Reis de la Gran Via, a l'Eixample, tindran un nou atractiu o reclam artístic per cridar l'atenció de tots els vianants. Es tracta d'unes noves instal·lacions que a través de la llum tracten de fomentar l'esperit nadalenc.

Llums de Nadal
Foto: Ajuntament de Barcelona



Les escultures són un disseny de Maurici Ginés, amb la producció d'Artec Studio i busquen, segons l'Ajuntament "oferir una experiència artística que, mitjançant uns mòduls lluminosos dinamitzi, tant de dia com de nit, aquests dos tradicionals mercats nadalencs mitjançant llum, reflexos i color".

Les instal·lacions representen formes geomètriques, des d'un metre d'ample fins a 2,6 metres d'alçada, col·locats a una distància de vuit metres entre si. La gent podrà passar per dins i fer-se fotos. Estan fetes d'acer i metacrilat translúcid, recobert per filtre dicroic per generar efectes de color tant de nit com de dia amb el reflex de la llum del sol. La decoració contempla també la incorporació de cortines de cadenetes daurades.

Llums de Nadal
Foto: Ajuntament de Barcelona

NO T'HO PERDIS: Nadal a Barcelona

Llegeix el número de novembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat