Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
TMB
Foto: TMB

Barcelona en el top 5 dels millors llums de Nadal

La ciutat es manté en la quarta posició d'un rànquing que continua encapçalant Madrid

M. P. Muñoz
Escrit per
M. P. Muñoz
Publicitat

En els últims anys s'està despertant la competició per tenir la millor il·luminació de Nadal, o l'arbre més alt com passa entre Badalona i Vigo. La web de viatges barats Holidayguru ha publicat el seu rànquing de les millors llums de Nadal d'Espanya, tot i que, com és el cas de Barcelona, encara no s'han encès.

Llums de Nadal 2023
Foto: Ajuntament de Barcelona

Crear un bon ambient nadalenc amb tota mena de dissenys de llums sembla que és un bon negoci per al turisme i el comerç, tot i que no queda massa clar si ho és per al planeta, o si les ciutats que encapçalen el rànquing treballen més a l'engròs que amb la intenció de ser sostenibles.

Llums de Nadal 2023
Foto: Ajuntament de Barcelona

Segons la classificació, Barcelona queda en la quarta posició per factors com l'espectacle 'L'univers de la llum', el mapping de la Casa Batlló o les llums inspirades en el manga que es posaran en el passeig de Sant Joan. "104 quilòmetres de vies públiques", destaquen, que "s'uneixen simbòlicament a la il·luminació de les quatre Torres dels Evangelistes de la Sagrada Família, inaugurades fa tot just unes setmanes".

Les ciutats amb les millors llums de Nadal, segons Holidayguru 

  1. Madird
  2. Màlaga
  3. Vigo
  4. Barcelona
  5. Palma
  6. Torrejón de Ardoz
  7. Puente Genil

NO T'HO PERDIS: Nadal a Barcelona

Llegeix el número de novembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat