Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Cuvo
Foto: Thomas Jacob BedwinCuvo

Així són els nous dònuts quadrats (i vegans) que es fan en un obrador de Gràcia

Artesans i sense additius ni estabilitzants, de moment els Cuvo es poden encarregar a la web

Borja Duñó
Escrit per
Borja Duñó
Publicitat

"Els tenim quadrats". Amb aquest lema, els germans Fernando i Claudia Bosch han irromput en el món de la rebosteria vegana, des de fa pocs mesos. Una botiga vegana de Premià de Dalt, una creixent demanda de brioixeria per part de la clientela (vegans, intolerants a la lactosa i d'altres) i un any de proves han resultat en els Cuvo, aquests dònuts quadrats que es cuinen en un obrador familiar del carrer Rabassa, a Gràcia. És possible que pròximament obrin botiga, però de moment no atenen al públic. Per ara es poden encarregar al seu web i en alguns establiments.  

Cuvo
Thomas BedwinCuvo

"Normalment porten llet en pols, mantega, ou líquid i, en alguns casos, llard de porc", explica Fernando Bosch. I ells els fan sense productes d'origen animal. "Volíem fer un producte 100% artesà, sense additius ni estabilitzants, que pogués menjar tothom; només ens falta fer-los aptes per a celíacs, encara no ho hem aconseguit", reconeix. En comptes de rodons són quadrats i a banda dels clàssics (de xocolata blanca, xocolata negra, xocolata amb llet), n'hi ha de maduixa, de pistatxo, d'Oreo i de galeta Lotus. "Ara en tindrem un de caramel salat, cacauet garrapinyat i base de xoco", diu Bosc.

Els preus de la web van d'1,80 a 2,50 euros. Si els encarregueu, us arribaran l'endemà al matí, en fred, i només els haureu de deixar reposar 10 minuts perquè estiguin punt per menjar. 

Claudia Bosch, Fernando Bosch
Foto: Thomas Jacob BedwinClaudia Bosch, Fernando Bosch

NO T'HO PERDIS: Els millors restaurants vegetarians de Barcelona

Llegeix el número de maig de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat