Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Així són els pòsters (en quarantena) de les teves sèries favorites
Pósters de series en cuarentena
FOTO: Jure Tovrljan Pósters de series en cuarentena

Així són els pòsters (en quarantena) de les teves sèries favorites

Advertising

Molts dels protagonistes de les nostres sèries favorites estan compartint en les seves xarxes socials com porten ells el confinament i què fan per entretenir-se en les seves cases. Però, què passaria si les sèries que tant ens han marcat s'haguessin gravat durant aquests dies?

Imagineu a Daenerys relaxada a casa després d'haver fos tot Desembarco del Rey? O a Joey, de 'Friends', desxifrant els misteris d'una trucada de vídeo grupal? Per no parlar de les cares del grup de 'The Walking Dead', escoltant el súmmum que ara els aparegués un altre virus.

 

Poster de Friends en cuarentena

FOTO: Jure Tovrljan

 

 

'Els Simpson' ens relatarien aventures fent seguiment de la quarantena i Barney Stinson, de 'Cómo conocí a vuestra madre', ja només podria dir el seu famós "who's your daddy?" a través de tinder.

Jure Tovrljan, un dissenyador eslovè, ha publicat els pòsters de les seves sèries favorites si aquestes s'haguessin gravat durant la quarantena. Hi ha millor manera de tenir als nostres personatges preferits més a prop que mai? Pensem que no.

Game of thrones póster cuarentena

FOTO: Jure Tovrljan

 

 

 

The Walking Dead póster cuarentena

FOTO: Jure Tovrljan

 

 

The Office poster cuarentena

FOTO: Jure Tovrljan

 

 

 

Breaking Bad poster cuarentena

FOTO: Jure Tovrljan

 

Les millors idees d'oci i cultura per fer a casa a la nova Time In Pocket interactiva

NO T'HO PERDIS: les estrenes més esperades d'aquest abril a Netflix, HBO, Amazon...

Share the story
Últimes notícies
    Advertising