Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
estrenes
FOTO: Shutterstock

Les grans estrenes del mes d'abril de Netflix, HBO, Amazon i Movistar

Escrit per
Carla Romera
Publicitat

Ja és abril. I què vol dir un nou mes? Exacte, noves estrenes! No tot és estar enganxat a la televisió, també hi ha altres opcions per fer a casa en aquests dies de quarantena, però mai ve malament un descans. Plataformes com Netflix, HBO, Amazon o la recentment estrenada Disney+ poden ajudar-nos a passar de forma més amena el dia. Aquí van algunes de les estrenes més esperades:

La casa de papel

FOTO: Netflix

Torna la resistència

Sens dubte, no podria faltar 'La Casa de Papel'. La quarta temporada s'estrenarà a Netflix el 3 d'abril i els fans que hem estat més d'un any preguntant-nos què li va passar a la Nairobi tindrem una resposta aviat. La sèrie d'Álex Pina torna amb la segona meitat del cop d'aquesta peculiar banda de lladres, renovada ja per a una cinquena temporada. Ho celebrem cantant el 'Bella Ciao'?

Mad Max (1979)

FOTO: IMDb

Apostant pels clàssics

Netflix també afegirà al seu catàleg les dues primeres pel·lícules de la saga 'Mad Max' l'1 d'abril. Sí, les originals. Potser no és d'allò més apropiat posar-nos a veure pel·lícules postapocalíptiques a hores d'ara, però qui es resisteix a veure 'El camino del guerrero' i les seves escenes d'acció sobre rodes amb un bon bol de crispetes?

El ministerio del tiempo

FOTO: RTVE

Viatges d'herois

La plataforma HBO ha decidit recuperar 'El Ministerio del tiempo', així que ha afegit al seu catàleg les tres primeres temporades. La sèrie espanyola, que va ser molt ben acollida per la crítica i l'audiència, estarà disponible l'1 d'abril. Si ja l'has vist, pot ser una bona oportunitat per posar-te al dia per quan s'estreni la temporada que ve i, si no, submergeix-te en aquesta original història de viatges en el temps i jocs de poder.

Killing Eve

FOTO: BBC America

Killing Eve 'again'

També torna Killing Eve a HBO. La tercera temporada s'estrenarà el 28 d'abril amb un nou desenvolupament de la sèrie: les protagonistes intentaran redirigir la seva vida la una sense l'altra. Encara que... ¿es trobaran de nou?

Guardianes de la galaxia

FOTO: Marvel

El de sempre millor que mai

Amazon Prime, a part d'apostar per les sèries, també ha decidit incloure en el seu catàleg per al mes d'abril aquelles pel·lícules que, tot i no ser candidates als Òscar, tots hem vist. Entre elles, afegirà dues de les pel·lícules de Harry Potter, la seqüela de 'Guardians de la Galàxia' per a aquests fans de Marvel, el remake de 'Jumanji' i, per donar-li un toc de terror a aquests dies, l'última pel·lícula de la saga 'Insidious'. També inclourà temporades de sèries ja estrenades, com la cinquena temporada de 'Fear The Walking Dead'.

Ana de la Reguera

FOTO: Pantaya

Ana de la Reguera

Amazon Prime també estrenarà 'Ana', com una de les seves originals apostes de comèdia. La sèrie seguirà la història de l'actriu mexicana Ana de la Reguera i ens guiarà a través de les seves vivències amb el toc característic d'humor de la plataforma.

Penny Dreadful: City of angels

FOTO: HBO

Millor tard que mai

Aquest mes Movistar+ es fa pregar. Diverses de les seves estrenes més potents arribaran al seu catàleg a final de mes, com és el cas de 'Penny Dreadful'. La sèrie fantàstica va acabar abruptament fa uns anys, deixant als fans amb gust agre. Finalment, Movistar+ la retorna amb una nova temporada, nova història i nova època el 26 d'abril.

Érase una vez...en Hollywood

FOTO: Filmaffinity

Tarantino sempre

El 27 d'abril Movistar+ estrenarà 'Érase una vez... en Hollywood'. Si ets fan de Tarantino, no et voldràs perdre la seva octava pel·lícula. No la podrem veure fins a finals d'abril però ens consolarem sabent que tindrem triplet, perquè s'estrenarà simultàniament amb una altra de les seves grans pel·lícules, 'Django desencadenado', i el documental 'QT8', que repassa la trajectòria del director a les 8 pel·lícules que ha filmat fins al dia d'avui: recordeu que va assegurar que només rodaria deu pelis i després es retiraria!

NO T'HO PERDIS: 2.000 pel·lis 'online' i gratis amb el carnet de la biblioteca

Últimes notícies

    Publicitat