Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Així són les fonts de Londres que li planten cara al plàstic

Escrit per
Erica Aspas
Publicitat

Encara queda molt per fer, però a poc a poc ens anem desfent de la tirania del plàstic: bosses de cartó o de compostos vegetals on ficar la compra, palletes de bambú als refrescs en comptes de les típiques de plàstic, supermercats i botigues que han desterrat els envasos de plàstic... Però a Londres han anat un pas més enllà. Segons una estadística de RecycleNow, els londinencs compren, de mitjana, més de tres ampolles d'aigua de plàstic a la setmana. Feu un càlcul, quantes en compreu vosaltres?

Bé, doncs per intentar posar-hi remei, el consistori de Londres i la companyia Thames Water s'han unit i aniran instal·lant 100 fonts d'aigua potable per tota la ciutat. I vosaltres direu, quina novetat, a Barcelona també tenim un munt de fonts! És cert, però quants de vosaltres sadolleu allà la vostra set? La idea d'aquestes fonts, semblants a les que tenen moltes empreses a les seves oficines, és que omplim les nostres ampolles reutilitzables –lliures de BPA a poder ser– i així deixar de consumir tantíssim plàstic de manera innecessària.

Si esteu per la capital britànica i voleu veure aquestes innovadores fonts i tastar la seva aigua, adjuntem aquest mapa perquè les trobeu fàcilment.

NO T'HO PERDIS: Botigues de Barcelona on comprar sense plàstic.

Últimes notícies

    Publicitat