Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Ulleres intel·ligents de Ray-Ban
Foto: Ray-Ban

Així són les noves ulleres de Ray-Ban que poden retransmetre en directe

La nova col·lecció 'Ray-Ban i Meta IA' presenta les primeres ulleres que inclouen intel·ligència artificial

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Les hem vist rodones, de plàstic, amb els vidres de colors i, ara, també amb intel·ligència artificial (IA). Ray-Ban ha presentat la seva darrera col·lecció 'Ray-Ban i Meta IA', la pròxima generació d'ulleres intel·ligents que inclouen la possibilitat de retransmetre en directe gràcies a les seves funcions avançades d'àudio i càmera integrades dins la motllura. A més, també inclou l'opció de personalitzar el disseny al gust de cadascú.

La col·lecció està dotada de e càmeres d'alta qualitat de 5 MP a 12 MP ultrapanoràmics que capturen fotografies i vídeos immersius de 1080 píxels en mode retrat. A més, les ulleres tenen cinc micròfons integrats que permeten alternar entre escoltar música o contestar trucades, alhora que permeten als usuaris continuar sentint el so ambient.

Els usuaris podran alternar entre les ulleres i la càmera del mòbil a Instagram Live o Facebook durant un màxim de 30 minuts. De moment, l'oferta amb IA inclosa estarà només disponible als Estats Units, que podran fer servir l'avís 'Hey Meta', per a controlar les funcions de les ulleres.

Models i preus

'Ray-Ban Meta' presenta 21 models diferents, colors i variacions de vidres com els graduats, de sol, polaritzats i transparents. Entre les motllures disponibles, es troba la 'Wayfarer' la més icònica de la marca des de 1950, així com el model 'Headliner', el més inclusiu i universal. En total, la col·lecció permet creat més de 130 combinacions de colors i estils que només estan disponibles a la pàgina web de Ray-Ban, tot i que podeu trobar alguns models a les botigues físiques de la marca i als establiments seleccionats per EssilorLuxottica.

El preu base de les ulleres és de 329 euros i inclou un estoig de càrrega compacte i portàtil, a més d'una aplicació complementària per iOS i Android que permet importar el contingut.

NO T'HO PERDIS: Una botiga inspirada en la reserva d'una galeria d'art: així és el primer espai efímer de LAAGAM a Barcelona

Llegeix el número de novembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat