Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Irene Vicente i Àlex Rigola
H E A R T B R E A K H O T E LIrene Vicente i Àlex Rigola

Àlex Rigola obre un teatre a Sants

La sala Heartbreak Hotel obrirà portes al setembre a la plaça de l'Olivereta de Sants

Irene Poza López
Escrit per
Irene Poza López
Publicitat

El barri de Badal-Sants tindrà una nova sala de teatre al setembre: Heartbreak Hotel, d'Àlex Rigola i Irene Vicente, obrirà a la plaça de l'Olivereta i ja ha presentat la seva programació.

Amb una capacitat de 72 persones, la nova sala s'estrenarà amb l'obra 'Hedda Gabler' d'Henrik Ibsen el 12 de setembre. Durant aquesta primera temporada, la programació se centrarà en la producció d'autors consagrats, també amb 'L'home del teatre' de Thomas Bernhard des del 31 d'octubre, i 'Who is me. Pasolini' de Pier Paolo Pasolini des del 20 de febrer. 

'Hedda Gabler' al teatre Heartbreak Hotel
Silvia Poch

Les autores contemporànies també tindran un paper central a Heartbreak Hotel: el 2 d'abril de 2024 s'estrenarà 'Lluna plena' d'Aki Shimazaki, i el 2 de juliol 'Sis hectàrees d'oliveres' d'Aina Tur

L'objectiu de la nova sala és establir una proximitat entre espectadors i artistes, comptant amb intèrprets com Pol López, Nausicaa Bonnín, o Pep Munné.

Els abonaments per les obres d'aquesta primera temporada ja estan a la venda a la seva pàgina web.

NO T'HO PERDIS: Les obres de teatre recomanades de la cartellera de Barcelona

Llegeix el número de juny de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat