Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Amantis
© Irene FernándezAmantis

Amantis regala 500 vibradors a les dones més grans de 65 anys per celebrar el 8M

La iniciativa d'aquesta empresa de botigues eròtiques vol combatre l’edatisme sexual i els tabús sobre la sexualitat i la vellesa

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

La cadena de botigues eròtiques amantis regalarà un vibrador a totes les dones majors de 65 anys que s’adrecin a algun dels seus establiments físics durant el Dia de la Dona Treballadora.

Amb aquesta campanya, amantis vol combatre l’edatisme sexual i els prejudicis relacionats amb la vellesa i la sexualitat. Esperanza Gil, sexòloga d’amantis, explica que la vellesa s’associa a “molts mites com que les dones grans ja no senten desig ni tenen orgasmes”. Això no obstant. “moltes dones asseguren tenir més desig sexual i experimentar orgasmes més plaents que fa trenta anys”, constata Gil.

Un altre indicador que la sexualitat es pot viure a qualsevol edat té a veure amb l’augment de clientes sènior que han viscut les botigues amantis els darrers anys. Aquest auge té relació amb la popularització dels succionadors de clítoris, que sovint obren les portes del món de les joguines eròtiques a moltes dones que fins aleshores no hi estaven familiaritzades.

A Barcelona, Amantis té una botiga física al carrer del Torrent de l’Olla, al barri de Gràcia, on les dones de més de 65 anys que ho desitgin podran anar a beneficiar-se d’aquesta iniciativa. Per rebre l’obsequi, les interessades hauran de visitar una botiga amantis i acreditar la seva edat mostrant el DNI o el passaport.

Concretament, el regal serà un cor vibrador, una joguina petita de silicona vellutada molt versàtil, amb deu vibracions diferents, que serveix per estimular diverses zones erògenes. En total, se’n regalaran 500 unitats i la campanya durarà fins que s’exhaureixin les existències.

Cor vibrador
AmantisCor vibrador

NO T'HO PERDIS: Què fer a Barcelona al març

Llegeix el número de març de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat  

Últimes notícies

    Publicitat