0 M'encanta
Guarda-ho

Què fer a Barcelona al març

Exposicions, concerts, teatre, festes, activitats... març arriba carregat d'activitats interessants. No et perdis res!

Exposicions, cicles de cine, activitats familiars, obres de teatre i dansa, concerts, música clàssica... i per la nit, les millors sessions de DJ i festes. Hi ha moltes coses per fer i veure a Barcelona durant aquest març. Aquesta és l'agenda cultural de la ciutat!

Activitats i fires a la ciutat

Mercats de cap de setmana

Per als que busqueu llibres i vinils antics, per als amants dels mobles retro, i per als que aposten per la roba i els complements de segona mà. Aquests són alguns dels mercats del cap de setmana que no us podeu perdre.

Llegir-ne més

Activitats als Centres Cívics de Barcelona

Els centres cívics de la ciutat ofereixen cada setmana activitats molt interessants que, a vegades, no obtenen el ressò que es mereixen. Hi ha 51 centres cívics a Barcelona, i cada setmana hi podeu trobar activitats relacionades amb el teatre, la música, la dansa, les arts plàstiques, la ciència i l'actualitat així com tallers formatius per a joves i grans. Aquí teniu les propostes setmanals més interessants.Si voleu consultar el programa anual d'activitats als centres cívics us podeu descarregar la Guia de Centres Cívics al següent enllaç.

Llegir-ne més
Advertising

Cine

Filmoteca de Catalunya

Aquest mes de març, la Filmoteca prepara un cicle amb més de seixanta títols –molts inèdits– amb els que proposen un recorregut per la història dels últims cent anys de Rússia. A més, a través dels films dels germans Dardenne repassarem el que volia ser la Unió Europea, un projecte que volia garantir el dret a una vida més justa per a tothom. I, com per desgràcia i per drets d'exhibició, no podran retre un homenatge a Carrie Fisher, sí que es projectarà l'obra mestra de Stanley Donen que va posar a Debbie Reynolds sobre el pedestal. També es recordarà al guionista i cineasta Joan Potau de la mà de dues dones que el van conèixer molt bé: Carme Elias i Isabel Coixet.

Llegir-ne més
El Raval
Mecal

Mecal

L'Arts Santa Mònica acull la 19a edició del Festival Internacional de Curtmetratges i Animació de Barcelona, veterà festival compromès amb la difusió del maltractat gènere del curtmetratge que inclou la projecció de més de 350 curts de més de 35 països diferents, activitats de difusió amb productors i realitzadors i el Mercat del Curtmetratge amb l’objectiu de normalitzar-ne la distribució, exhibició i circulació. Com a novetat, el festival es reparteix aquest any en tres setmanes temàtiques dedicades en exclusiva a un gènere i a les seves corresponents activitats i seccions paral·leles. Són animació, ficció i documental.

Advertising

Comentaris

0 comments