Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Ana Torroja i Víctor Manuel, entre els caps de cartell del Cruïlla XXS

El festival se celebrarà del 4 de juny al 25 de juliol a tres espais de la ciutat

Escrit per
Miquel Blanes
Publicitat

La segona edició del Cruïlla XXS ja té cartell oficial. D'entre els prop de 50 concerts que hi ha programats, destaquen els noms d'Ana Torroja i Víctor Manuel. El festival tindrà lloc entre el 4 de juny i el 25 de juliol a tres espais emblemàtics de la ciutat: l’Estadi Olímpic, l’Antiga Fàbrica Estrella Damm i el Disseny Hub. Les entrades es podran comprar a partir del 15 d'abril a les 12 h al web del Cruïlla.

El Cruïlla XXS torna amb un cartell eclèctic, que inclou concerts per a tots els gustos. Pop, rock, electrònica i música urbana tindran el seu espai al festival. Alguns dels noms més destacats d'aquesta edició són Cepeda, Miss Caffeina, Ismael Serrano, Miquel Serra, Zoo, Rels B, Brigitte Laverne i Sofia Ellar. Els amants del trap català també tindran la seva nit pròpia amb les actuacions de 31FAM, PAWN Gang i Flashy Ice Cream.

Aquest any, Barcelona albergarà dues edicions del Cruïlla, ja que el festival al Parc del Fòrum es va posposar a maig de 2020 i se celebrarà el 8, 9 i 10 de juliol de 2021, amb actuacions destacades com Two Door Cinema Club, Editors, Morcheeba, Dorian, Kase.O i Natos y Waor. Davant la necessitat de posposar l'edició de 2020, va néixer el cicle de concerts Cruïlla XXS, que segons el director del festival, Jordi Herreruela, volia reactivar el sector cultural i seguir oferint cultura de forma segura. Per això, com ja es va fer l'any passat, els concerts garantiran la distància social amb aforament limitat, seients reservats i mascareta obligatòria.

NO T'HO PERDIS: Els millors concerts d'abril

Llegeix el número d'abril de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat.

Últimes notícies

    Publicitat