Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Andorra inaugura un dels ponts penjats més llargs del món

El pont tibetà de 600 metres de llarg, a una altitud de més de 1.800 metres, és la nova atracció turística del Principat

Enora Le Roux
Escrit per
Enora Le Roux
Publicitat

Andorra ha estrenat una nova atracció turística pels més aventurers. Es tracta d’un pont penjat de 600 metres de llarg–un dels més llargs del món–, a una altitud de més de 1.800 metres. La instal·lació està situada a la parròquia de Canillo, prop del Roc del Quer, i s’ha construït amb l’objectiu d’atraure turisme durant tot l’any. 

El procés de construcció del pont -en què la principal dificultat va ser la col·locació dels cables de 20 tones cadascun- ha durat 18 mesos i ha costat 4,6 milions d’euros. En acabar l’obra es va superar la prova de càrrega per comprovar la resposta de l’estructura i així donar pas a la seva obertura. 

Des del centre del pont tibetà es pot veure la Vall del Riu, amb el segon cim més alt d’Andorra al fons, el pic de l’Estanyó, a 2.915 metres d’altitud. 

Per creuar el pont cal comprar les entrades per internet o a l’Oficina de Turisme. El pas individual és de 12 euros i per als menors de 12 anys, carnet jove i residents d’Andorra de 9 euros. És important remarcar també que l’accés a la infraestructura només es pot fer amb autobús des del poble de Canillo o des del pàrquing del Mirador del Roc del Quer, o caminant. 

NO T'HO PERDIS: 50 llocs de Catalunya que has de conèixer

Llegeix el número d'estiu de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat