Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Anís del mono i Varón Dandy a 'Pienso en tu mirá' de Rosalía

Escrit per
Marta Salicrú
Publicitat

Quan sentiu 'Pienso en tu mirá', el nou 'single' de Rosalía, compte que se us quedarà clavat com “una bala en el pecho”. La cançó, tot i ser aleshores encara inèdita, ja va ser una de les que més va cridar l'atenció al concert en què la diva flamenco pop catalana va avançar el seu nou projecte al Sónar 2018, en què va protagonitzar unes cues mai vistes al recinte de Fira Montjuïc del festival.

I ara es publica, com a segona prèvia d''El mal querer', el seu segon àlbum després de 'Los Ángeles' (premi Time Out a la millor obra del 2017), previst per al setembre, acompanyat d'un videoclip que, com 'Malamente', el primer avançament –que en dos mesos ja supera el 20 milions de reproduccions en 'streaming'–, insisteix en portar al segle XXI l'imaginari de l'Espanya cañí: camioners amb samarreta imperi, sorna, 'faralaes' i 'zapateao', Anís del Mono i colònia Varon Dandy (a més de picar l'ullet al gos andalús de Buñuel).

'Pienso en tu mirá', una 'bulería por soleá' que encarna l'acostament de Rosalía al pop urbà amb la coproducció al seu costat d'El Guincho, torna a comptar, com els tangos de 'Malamente', amb un videoclip de la productora barcelonina Canada que funciona com una continuació de l'anterior. El misteri ara és, si 'Malamente' portava com a subtítol 'Cap. 1: Augurio', i 'Pienso en tu mirá' és el 'Cap.3: Celos', quin és i on està el capítol 2?

El nou avançament d''El mal querer' arriba un parell de dies després de la notícia que la 'cantaora' pop de Sant Esteve Sesrovires serà també 'chica Almodóvar': farà el seu debut al cinema a ‘Dolor y gloria’, la nova pel·lícula de Pedro Almodóvar, pioner a donar la volta als clixés celtíbèrics, amb qui compartirà planos amb Penélope Cruz. Tra tra!

Últimes notícies

    Publicitat