Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Fácil, la sèrie basada en el llibre 'Lectura fácil' de Cristina Morales
Movistar +Fácil

Anna Castillo protagonitza la sèrie basada en 'Lectura fácil' de Cristina Morales

L'acció transcorre a Barcelona i també hi participen Natalia de Molina, Clara Segura, Bruna Cusí i i Albert Pla

Escrit per
Time Out Barcelona ACN
Publicitat

'Fácil', la sèrie de Movistar + que adapta la novel·la de Cristina Morales 'Lectura fácil' (Anagrama, 2018) es presentarà el 20 de setembre a Sant Sebastià. El festival estrenarà els cinc capítols de la ficció creada per Anna R. Costa ('Arde Madrid') i codirigida amb la catalana Laura Jou. Anna Castillo, Natalia de Molina, Anna Marchessi i Coria Castillo encarnen les quatre protagonistes de la novel·la, quatre noies amb diversitat funcional que conviuen en un pis tutelat a la Barceloneta.

Fácil, la sèrie basada en el llibre 'Lectura fácil' de Cristina Morales
Fácil, la sèrie basada en el llibre 'Lectura fácil' de Cristina MoralesFácil

'Lectura fácil' va ser el fenomen literari de l'any 2018 i va guanyar el 36è Premi Herralde de Novel·la. L'any següent Morales (escriptora andalusa establerta a Barcelona) va rebre el Premi Nacional de Narrativa del Ministeri de Cultura per aquesta obra. 'Fácil' recupera l'argument de la novel·la, que gira al voltant de quatre dones amb diversitat funcional que decideixen viure juntes en un pis tutelat de la Barceloneta. El títol, 'Lectura fácil',  fa al·lusió a la tècnica de redacció de textos homònima, creada per facilitar l'accés i la comprensió de textos escrits a persones amb dificultats per la lectoescriptura.

Fácil, la sèrie basada en el llibre 'Lectura fácil' de Cristina Morales
Movistar +Fácil, la sèrie basada en el llibre 'Lectura fácil' de Cristina Morales

A més d'Anna Castillo, una de les quatre protagonistes, també hi participen Clara Segura, Bruna Cusí i el músic Albert Pla. La sèrie consta d'una temporada de cinc capítols de 30 minuts de durada i s'estrenarà durant la tardor a la plataforma Movistar +.

T'agraden les sèries? No et perdis aquestes!

Llegeix el número d'estiu de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat