Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Anthropologie, el gegant de la moda aterra al cor de passeig de Gràcia

Escrit per
Eugènia Sendra
Publicitat

Novetats al Passeig de Gràcia, número 27. El divendres 1 de febrer obre portes Anthropolgie, una de les cadenes més rentables del conglomerat nord-americà Urban Outfitters, un dels gegants globals de la moda. I per celebrar l'arribada a Barcelona, a la que serà la seva primera botiga a Espanya, oferiran un regal a les primeres 50 persones que visitin l'establiment a partir de les 12.30 h.

Per imaginar com serà l'espai d'Anthropologie només cal fer una ullada a la seva web (activa des de 1998) i a l'Instagram, o haver trepitjat alguna de les 200 botigues que tenen escampades pel món –les últimes estrenen espais de cosmètica i bellesa–.

La botiga de Barcelona tindrà dues plantes, i serà un lloc on fer-se amb roba de dona, accessoris, regals i decoració amb un aroma 'chic', un toc vintage i ètnic. També hi haurà un espai destinat a productes de creadors locals.

La companyia nord-americana va aterrar a Barcelona amb Urban Outfitters fa quatre anys i ara aposta de nou per la ciutat perquè els seus productes poden tenir bona acollida entre els locals i també els visitants que transiten pel passeig de Gràcia.

Amb Anthropologie a l'avinguda sembla que ja hi són tots: hi ha Inditex i H&M, amb propostes de roba i les seves col·leccions per vestir la llar; hi és Muji, la mateix oferta que els anteriors però en clau japonesa, i també Uniqlo, l'altra cadena nipona de referència. A més de gegants del 'retail', continuen arribant actors de luxe: Isabel Marant és a punt d'establir-s'hi.

NO T'HO PERDIS: altres espais on podreu vestir la llar.

Últimes notícies

    Publicitat