Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Antònia Font anuncia nou disc i un nou concert a Barcelona!

El 2022 el Palau Sant Jordi s’omplirà d’Alegria i noves cançons

Eugènia Güell
Escrit per
Eugènia Güell
Publicitat

Cau es sol de s’horabaixa i els Antònia Font es troben amb un piano enmig d’un camp: sembla que sona una melodia, però de sobte treuen una serra i un martell, i el ritme s’accelera i els acords es perden. I entre el caos, dues bones notícies: tornen amb un nou disc el 2022 i un nou concert a Barcelona. Wa yeah!

Amb aquesta escena, el vídeo que el grup musical ha llançat aquest matí ha irromput les xarxes mostrant les ganes desesperades que tenen de tornar: després de l’estrena al Primavera Sound en un concert l’11 de juny del 2022 que ja és sold out des de fa setmanes, el dia 15 d'octubre del 2022 el Palau Sant Jordi es tornarà a omplir d’alegria i noves cançons. Les entrades sortiran a DICE a partir del pròxim 1 de juliol de 2021. A més a més, han anunciat també un altre concert a Inca el dia 18 de juny del 2022.

Després de la seva separació fa 8 anys, Joan Miquel Oliver, Pau Debon, Jaume Manresa, Joan Roca i Pere Debon  tornen amb aquest nou àlbum com només poden tornar Antònia Font: oferint un pop que transcendeix tendències, modes i estils. Amb aquest vídeo amb un piano i tantes eines sembla que estiguin fent els últims ajustaments del disc, però amb l’escena final ens queda clar: trencaran esquemes i ritmes, i ho faran trontollar tot.

NO T'HO PERDIS: Els Festivals de música a Barcelona i Catalunya el 2021

Llegeix el número de juny de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat. 

Últimes notícies

    Publicitat