Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Alegria! Antònia Font tornen amb un concert al Primavera Sound 2022

Es confirmen totes les sospites i els mallorquins tornaran a tocar coincidint amb els vint anys del disc 'Alegria'

Borja Duñó
Escrit per
Borja Duñó
Publicitat

"Idò ja hi tornem a ser, vuit anys després". Amb aquesta declaració, Pau Debon confirma el que molts ja sospitàvem des que el  Primavera Sound va penjar una pancarta gegant amb la paraula 'Alegria'. Alegria en grans dosis és el que ens cal ara mateix i què millor que la tornada d'Antònia Font als escenaris per creure en una vida com la d'abans de la pandèmia. 'Alegria', el disc, farà vint anys el 2022 i té tot el sentit del món que els mallorquins reiniciïn la seva activitat en una edició del Primavera Sound que es preveu molt especial. 

"La gent sembla que no s'ha oblidat d'Antònia Font", afegeix Debon en unes declaracions enviades per l'agència musical Oigo Visiones, que també porta Joan Miquel Oliver –ara mateix embarcat en la gira dels 15 anys de 'Surfistes en càmera lenta'– a més de Delafé, Da Souza, Marina Rossell, Nico Roig i Alanaire.

Però Antònia Font no eren només les cançons de Joan Miquel Oliver, també era –sobretot– la veu de Debon –protagonista del vídeo/compte enrere del Primavera Sound– i, esclar, els teclats de Jaume Manresa, el baix de Joan Roca i la bateria de Pere Debon.

Els mallorquins ho van deixar de mutu acord el 2013, després de publicar el seu últim disc fins a la data, 'Vostè és aquí' (2012). El seu llegat, una fita en la música en català, també inclou els discos 'Antònia Font' (1999), 'A Rússia' (2001), 'Alegria' (2002), 'Taxi' (2004), 'Batiscafo Katiuscas' (2006) i 'Lamparetes (2011)'.

NO T'HO PERDIS: Festivals de música a Barcelona i a Catalunya el 2021

Llegeix el número de maig de Time Out Barcelona, ​​amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Estiu

    Últimes notícies

      Publicitat