Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Antònia Font, Primavera Sound 2022
Foto: Ana Paez SedanoAntònia Font, Primavera Sound 2022

Antònia Font, el primer grup confirmat del Cruïlla 2023

El grup mallorquí anuncia el primer concert de sis que tenen previstos per l'any que ve 2023

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Dia 85.960 de l'estiuet de Sant Martí. Hauríem d'estar dormint amb edredó, però amb la temperatura a 23 graus i les postes de sol encara al cap, és el moment perfecte per plantar-nos al 8 de juliol del 2023. Un curs més superat. Somriures als llavis. Birra al got -o 'trinaranjus'-. I Antònia Font a l'escenari: la banda ja ha confirmat que actuarà al Festival Cruïlla de l'any que ve, el dia 8 de juliol. Ho han fet amb un vídeo a Instagram ple d'interferències simulades, perquè ja se sap que el que és bo es fa esperar i després del vídeo encara haurem d'allargar uns mesos més. 

Després del concert de dissabte 15 d'octubre al Palau Sant Jordi, el grup mallorquí ha anunciat quina serà la primera actuació, de sis que tenen previstes, de 2023. La participació al Cruïlla els servirà per presentar el seu últim llançament 'Un minut estroboscòpica' i per recordar èxits com 'Alegria' o 'Wa Yeah!'. "Tocaram un poc de tot", han dit al vídeo. El cantant Pau Debon i el grup tornen al festival després d'onze anys sense actuar-hi. Aquesta vegada serà sense interferències (esperem).

NO T'HO PERDIS: Els millors concerts del mes

Llegeix el número d'octubre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat 

Últimes notícies

    Publicitat