Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Antonia's Burger
Foto: Antonia's Burger Antonia's Burger

Antonia's Burger: una 'smash burger' de primera per 6 euros!

El nou restaurant de The Fish and Chips Shop aposta pel minimalisme, la qualitat i els preus populars

Iker Morán
Escrit per
Iker Morán
Publicitat

Un altre local de 'smash burgers'? Cert gest d'avorriment és fàcil d'entendre, tenint en compte que fa mesos que hi ha obertures setmanals dedicades a aquestes hamburgueses fines, aixafades i que, almenys en teoria, fugen de complicacions i etiquetes gurmet en la seva formulació.

Així que n'arribi una de nova amb bones credencials i un xic diferent s'agraeix. Antonia's Burger compleix els dos requisits. Es tracta del primer projecte dedicat a les hamburgueses de la gent de The Fish & Chips Shop que, de fet, han reconvertit el seu local de Teodora Lamadrid, 1 en aquesta petita hamburgueseria.

Situat davant del mercat de Sant Gervasi, això del peix i les patates fregides no acabava de funcionar a la zona –ens explica en Mani Alam, un dels responsables del projecte– així que han optat per provar amb les 'smash burgers'. A primer cop d'ull –terrassa plena i alguna taula interior també un dimarts al migdia– sembla que la cosa funciona.

Només hi ha dos plats: 'smash burger', 'hot dog', patates i vins naturals

La senzillesa del local encaixa amb el minimalisme extrem de la carta. Només hi ha dos plats, cheese burger i hot dog, a 6 i 6,95 euros respectivament. Els preus molt assequibles, més a aquesta zona de la ciutat, són un dels punts forts del negoci.

Una bona hamburguesa a Sant Gervasi per 6 euros? Bé, 9 euros si optem per la doble, amb dues peces de carn de 100 grams cadascun. Bon pa, formatge, cogombret adobat casolà… No cal esperar floritures, carns amb nom i cognom o maduracions, però la relació qualitat-preu és impecable. Bones també les patates fregides amb pell, que arriben en un got de cartó, a 3,5 euros la ració. Tampoc no hi ha postres, així que aquest és un lloc de mos ràpid.

¡Hamburguesa, patates i a córrer!
Foto: Antonia's Burger¡Hamburguesa, patates i a córrer!

L'única concessió gurmet és, de fet, aquest punt diferencial que buscàvem. Per beure, a més de les esperades cerveses artesanals, a Antonia's Burger aposten pels vins naturals. La carta és sorprenentment llarga en comparació amb la resta de l'oferta, amb una vintena de referències entre blancs, negres, orange, rosats i ancestrals. Tots es mouen entre els 20 i els 26 euros l'ampolla, amb unes quantes opcions a copes per 3,5 euros.

Així que ens cruspirem la nostra 'cheese burger' amb una copa d'Anyet al costat, un orange molt lleuger. Així de senzill i així de bo, escolta.

NO T'HO PERDIS: Les millors hamburgueses de Barcelona

Llegeix el número d'abril de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Love Local

    Últimes notícies

      Publicitat