Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Mural TVboy
Foto: TVboy

Apareix a Glòries un mural de Pedro Sánchez i Carles Puigdemont fent-se un petó

L'artista urbà TVboy ha tornat a escollir aquest gest per representar l'actualitat política del país

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

No és el primer cop que dos polítics es fan un petó en un mural. El famós gest entre Leonid Bréjnev i Erich Honecker, a Berlín, ha servit de model per a les obres de l'artista urbà TVboy de Carles Puigdemont i Mariano Rajoy, a la plaça Sant Jaume de Barcelona, i la de Pedro Sánchez i Pablo Iglesias, al carrer del Bisbe, també a Barcelona. En aquest cas, Salvatore Benintende (veritable nom de TVboy) ha tornat a recórrer a aquest acte d'amor per representar el procés d'investidura del líder del PSOE amb un nou mural al Parc de Glòries, on Pedro Sánchez i Carles Puigdemont s'uneixen en un apassionat petó.

L'artista urbà ha volgut mostrar la negociació de Sánchez amb el líder de Junts, de qui necessita el suport per tornar a ser president de l'Estat Espanyol. A sota del mural hi apareix escrit "Déu meu, ajuda'm a sobreviure a aquest amor mortal". El missatge l'ha penjat el mateix TVboy al seu compte d'Instagram, on deixa clar que s'ha inspirat en el petó del mur de Berlín entre el líder de l'URSS i el de la República Democràtica Alemanya. 

Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida de TVBOY (@tvboy)

 

El Parc de Glòries també va ser el lloc escollit de TVboy per deixar la seva empremta a principis d'aquest setembre. En aquesta ocasió, va pintar un mural en suport a Jennifer Hermoso després de rebre un petó sense consentiment de l'expresident de la RFEF, Luis Rubiales. A la pintura apareixen ambdós fent-se un petó amb la paraula 'Respect' a la samarreta de la jugadora i en majúscules a la part superior de l'obra. L'artista també la va penjar al seu perfil d'Instagram, on acumula 771.000 seguidors.

Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida de TVBOY (@tvboy)

NO T'HO PERDIS: Les millors exposicions de Barcelona

Llegeix el número de setembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Estiu

    Últimes notícies

      Publicitat