Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Apareix una escultura de 'Rick y Morty' a Tossa de Mar

Un misteriós cuc alienígena s'arrossegarà pel castell de Tossa fins el nou de setembre

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Abans de l'estrena de la sisena temporada de 'Rick y Morty' d'HBO Max, els fans de la sèrie d'arreu del món estan convidats a participar en una aventura immersiva en format d'episodi en la vida real. 'Wormageddon' és un "episodi vivent" global i una recerca del tresor que presenta 14 escenes úniques i immersives que uneixen els esdeveniments de l'episodi final de la cinquena temporada amb l'estrena de la sisena temporada anunciada recentment. 

I a Catalunya ha aparegut una escultura del Sr. Sempre-vol-ser-caçat, a les Muralles De Tossa De Mar, a Girona. Entre la destrucció de la Ciutadella dels Ricks al final de la cinquena temporada, i el començament de la sisena, una nova amenaça aterra a la Terra en forma d'un misteriós cuc alienígena que pretén apoderar-se del planeta.

Aquesta escultura forma part de 14 escenes reals presents en tots els continents del planeta, que mostren el camí destructiu del cuc extraterrestre. I la sèrie convida els fans a unir-se a la recerca i desbloquejar pistes per descobrir nou llocs ocults a països de tot el món. El primer fan que trobi cada ubicació oculta en persona, serà recompensat a l'acte amb un cap daurat de Rick de mida real. Podeu obtenir els detalls les regles d'aquesta recerca del tresor global aquí.

L'escena forma part de l'experiència lúdica que condueix al llançament mundial de la sisena temporada de Rick y Morty d'Adult Swim, que s'estrena el 5 de setembre del 2022 a HBO Max.

NO T'HO PERDIS: Les millors sèries noves que has de veure 

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Time In

    Últimes notícies

      Publicitat