Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Aquest any, els patges reials envien videomissatges personalitzats

'Patges en Acció' és una iniciativa solidària que dona feina a més de 30 actors i actrius, els quals graven missatges per als més petits

Mireia Deu
Escrit per
Mireia Deu
Publicitat

Aquest any, sense cavalcada i amb restriccions de mobilitat i de distància social, molts nens i nenes temen que els Reis d'Orient no puguin repartir els regals com solen fer habitualment. Per aquest motiu, la campanya Patges en Acció impulsa una sèrie de vídeos, protagonitzats per actors i actrius en atur, que es converteixen en patges de Ses Majestats i envien un missatge personalitzat als petits que ho sol·liciten. La iniciativa, que neix de la unió d''Actúa Ajuda Alimenta' i 'Jugar i Jugar', ja compta amb més de trenta patges reials que gravaran i enviaran els vídeos fins al pròxim 5 de gener.

Com rebre un missatge màgic?

Per rebre un d'aquests videomissatges només cal escriure a la seva web, deixar les dades i realitzar un donatiu de 15 euros. Els missatges poden ser en català, castellà o en llenguatge de signes. Els diners recaptats es destinaran íntegrament a la retribució de les actrius i els actors, i al lliurament d'aliments que 'Actua Ajuda Alimenta' du a terme, cada mes, a Barcelona i a Madrid.

NO T'HO PERDIS: Nadal 2020: la guia completa 

Més de Nadal

    Últimes notícies

      Publicitat