Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Aquest compte d’Instagram et diu quin transbord de Barcelona ets segons el teu signe de l'horòscop

El perfil de @charcastrology comparteix mems i contingut digital sobre astrologia

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Ningú no s’atreveix a negar la febre astrològica que ja fa temps que ens té preguntant a persones desconegudes el dia, el mes i l’hora exacte en què van néixer. I encara menys a Barcelona, la ciutat on probablement hi ha més persones amb el seu signe de l’horòscop tatuat al turmell de tot el món. No ho hem comprovat, però hi posaríem la mà al foc.

Podem relacionar-nos amb l’astrologia de maneres molt diverses. Hi ha els escèptics de manual, els curiosos i aquells qui consulten mensualment les previsions que els astres tenen per a ells. I sovint, aquests grups tan diferents coincideixen a internet, on l’astrologia s’ha convertit en carn de mem i ens serveix per riure’ns de nosaltres mateixos i (per què no?) dels altres, que a vegades s’ho mereixen.

Amb aquesta filosofia va néixer el compte d’Instagram @charcastrology, de la mà de Charas Vega, que aquesta setmana ens ha regalat unes relacions astrològiques molt barcelonines. Ens diuen quin transbord del metro de Barcelona som segons el nostre signe de l’horòscop. Aquest contingut ens encanta perquè sabem que fins i tot aquells que reneguen dels astres han fet clic a la publicació, nerviosos, desitjant que no els hagi tocat el calvari infinit del Passeig de Gràcia.

Vinga, te'ls deixem aquí perquè ho comprovis quan ningú et miri. En aquesta publicació descobriràs per què els peixos són el transbord de Plaça Espanya, els aquari el de la La Sagrera, els capricorn el del Passeig de Gràcia (ups) i els sagitari els de l'Estació de Sants. A veure si et convencen els arguments!

Seguim: segons el compte d'Instagram, els lleó tenen molt en comú amb el metro de Plaça Catalunya, els verge amb el transbord del Paral·lel, els balança amb el de Diagonal i els escorpí amb el de Collblanc. Hi esteu d'acord? 

I finalment, Charas Vega també ens comparteix els motius pels quals els àries s'assemblen al metro d'Universitat, els taure al del Clot, els bessons al d'Arc de Triomf i els cranc a la parada de Plaça de Sants. 

Gràcies a l'èxit de publicacions com aquesta, el perfil de @charcastrology acumula més de 81.000 seguidors que esperen amb candeletes saber, per exemple, quina cançó de Bad Gyal són seguint l'astrologia o quin modelet de la Met Gala 2022 et tocaria dur segons el teu signe (els sagitari estareu contents, que us toca el vestit de la Blake Lively, que canviava de color!). Charas Vega, que es defineix a ella mateixa com una bruixa d'internet, també parla d'astrologia al podcast 'Tardeo' de Radio PrimaveraSound, amb Andrea Gumes, i ara ha tret el seu debut literari, una novel·la titulada 'Me lo han dicho los astros'. 

NO T'HO PERDIS: Els 5 transbords més llargs i més curts de Barcelona

Llegeix el número de novembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat 

Últimes notícies

    Publicitat