Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Time Out al Doroteo
Foto: Eugènia Güell

Aquest és el lavabo secret de Time Out Barcelona

Vam anar a fer uns natxos al restaurant Doroteo un divendres qualsevol i... sorpresa!

Eugènia Güell
Escrit per
Eugènia Güell
Publicitat

No hauríem pensat mai que algun dia us faríem aquesta recomanació, però és de necessitat vital: si us anotem els millors restaurants de Barcelona també us hem de poder suggerir quin és el millor lloc per evacuar, i l'hem trobat.

L’altre dia vam anar a fer uns natxos a un restaurant del Poblenou i quan vam anar al lavabo hi vam veure la nostra revista retallada i enganxada per totes les parets. Benvingudes a la història que constata que Time Out Barcelona us acompanyarà en totes les experiències que viviu a la ciutat:

El Doroteo és un restaurant mexicà que va obrir el 2019 i al lavabo s'hi van trobar una paret de rajoles venecianes que no els va agradar gens. Per això van decidir agafar una pila de les nostres revistes que guardaven com a bons seguidors i van fer un collage amb una cola que a Mèxic utilitzen per fer les pinyates. Entre retalls i paciència, els hi ha quedat un dels vàters més originals de Barcelona. Ara ja tenim l’excusa per començar la llista.

Time Out / Doroteo
Foto: Eugènia Güell

És qüestió de ser pràctic: qui no ha agafat una revista per passar estones indeterminades al lavabo? Com que a vegades la cosa va ràpida i d'altres va lenta, com més distrets estiguem millor. Si fos en el nostre bany, potser seria entre ‘creepy’ i innecessari, però al Doroteo és tot el contrari: ja sabeu que ens agrada ser a tot arreu i resulta que hem acabat al racó més insospitat de Barcelona. Ens omple d'orgull!

Time Out / Doroteo
Foto: Eugènia Güell

Quan aneu al Doroteo (Marià Aguiló, 31), abans d’anar al lavabo, demaneu-vos una michelada i tasteu els natxos i els tacos de cochinita pibil, i acabeu amb un dels seus pastissos: en tenen un de blat de moro sense gluten, i un altre de tres llets a l’estil mexicà. Segur que va de gust!

NO T'HO PERDIS: Els 50 millors restaurants de Barcelona

Llegeix el número de març de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat  

Últimes notícies

    Publicitat