Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Nachi, Japan At Seigantoji Pagoda And Nachi Falls
Foto: Shutterstock

Aquest és el millor país del món, segons mig milió de viatgers

Més de 500.000 persones han votat aquests 19 països com els millors del món; Espanya n'és un

Liv Kelly
Enora Le Roux
Escrit per
Liv Kelly
Traduït per
Enora Le Roux
Publicitat

Hi ha un munt de consells sobre destinacions de viatge, però una llista dels millors països del món, recomanats pels mateixos viatgers, hauria de comptar com una de les millors referències per planificar les vostres pròximes vacances. I això és precisament el que ha fet Condé Nast Traveler, amb els seus Readers’ Choice Awards anuals, que enguany han comptat amb 526.518 participants.

Anem al que importa. L'any 2024, la destinació guanyadora ha estat (que sonin els tambors, si us plau)... Japó! La nació insular ha estat nomenada recentment com la destinació de més ràpid creixement per als viatgers de la Generació Z, de manera que el primer lloc d'aquesta llista no és una sorpresa del tot. És un país conegut pels seus cirerers en flor, els seus característics temples xintoistes i les seves ciutats futuristes, sense oblidar les seves aigües termals, muntanyes, platges i milers d'illes.

El Japó va introduir recentment algunes mesures per gestionar el turisme de manera més eficient, però no us desanimeu: el país també llançarà aviat un visat per a nòmades digitals.

El segon país de la llista és Itàlia i, vaja, no ens sorprèn gens. Hi ha ciutats impressionants per tot arreu, com Milà, Roma i Florència, i després hi ha les platges, les illes i una llista infinita de llocs bonics. Igual que el Japó, Itàlia està fent esforços per reprimir el turisme excessiu. Una iniciativa especialment encantadora, per exemple, és una sèrie d'antics itineraris ferroviaris, que porten els turistes a algunes de les destinacions rurals menys conegudes del país.

Itàlia
Foto: Shutterstock

Europa domina la llista de Condé Nast, amb Grècia i Irlanda ocupant el tercer i quart lloc, però també apareixen altres onze destinacions més al rànquing —entre ells Espanya en sisena posició—.  

Aquests són els millors països del món, segons Condé Nast Traveler:

  1. Japó
  2. Itàlia
  3. Grècia
  4. Irlanda
  5. Nova Zelanda
  6. Espanya
  7. Portugal
  8. Noruega
  9. Suïssa
  10. Turquia
  11. Austràlia
  12. Islàndia
  13. Croàcia
  14. Alemanya
  15. Regne Unit
  16. Sud-àfrica
  17. Àustria
  18. Sri Lanka
  19. França

Si busqueu encara més inspiració per viatjar, Time Out va revelar fa poc la seva llista de les millors ciutats del món.

NO T'HO PERDIS: Barcelona és una de les 40 millors ciutats del món

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat