Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Miquel Farrés
Foto: Twitter @icscatcentralMiquel Farrés

Aquest és el vídeo de presentació del nou metge de muntanya de l'Alt Berguedà que s'ha viralitzat a X (Twitter)

El compte de l'Atenció Primària de la Catalunya Central ha presentat el professional que treballa a Saldes, de 300 habitants

Enora Le Roux
Escrit per
Enora Le Roux
Publicitat

El compte d’X (Twitter) de l’Atenció Primària de la Catalunya Central s’ha viralitzat avui i ho ha fet amb la presentació en vídeo d'aquest nou metge de família a l’Alt Berguedà. Miquel Farrés es presenta com a metge de medicina familiar i comunitària, tot i que li diuen 'el metge de muntanya', perquè exerceix a Saldes, un poble de 303 habitants de la comarca del Berguedà.  En el vídeo, que no arriba al minut de durada, també apareixen diferents habitants de la localitat parlant sobre ell. Diuen d’en Miquel que és "alegre", "que ajuda amb tot" i que és "com si fos un amic, més que un metge". 

En Miquel explica que la medicina rural té "coses molt bones". Per exemple, quan té un "pacient complex", saps que li pot dedicar el que alguns diuen una 'consulta sagrada', que és quan hi passa uns 30 o 40 minuts amb ell. El metge explica que en aquests entorns es genera una dinàmica de complicitat amb la població i que per això sent que "es reconcilia amb l’atenció primària de veritat".

Els habitants de Saldes diuen que s’han 'encarinyat' d’ell, però sembla que alguns usuaris d’X també. Des de "buscant a idealista quan costa un lloguer a l’Alt Berguedà" o "doctor Farrés em trobo molt malament" fins a "en els citats trobareu esperança en què Catalunya tornarà a ser 'horny' i plena", els comentaris semblen deixar clar què ha generat el nou metge rural entre el públic. 

NO T'HO PERDIS: 51 llocs de Catalunya que has de conèixer

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat