Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Bad Gyal protagonitza l'anunci d'Estrella Damm 2023
Estrella DammBad Gyal protagonitza l'anunci d'Estrella Damm 2023

Aquest és l’anunci d’Estrella Damm protagonitzat per la Bad Gyal

Alba Farelo ha posat també la banda sonora de l'espot, amb el tema 'El sol me da'

Núria Sanz Megías
Escrit per
Núria Sanz Megías
Publicitat

Quan arriba arriba el bon temps tots recuperem la playlist de cançons d'Estrella Damm. No sabem què tenen, però generen estiu de forma instantània. Aquest any haurem d'afegir el tema ' El sol me da', de Bad Gyal, que sona al nou espot de la marca de cervesa catalana.

Ella és també la protagonista del curtmetratge, que un any més ha estat escrit i dirigit per Oriol Villar, el cap pensant dels anuncis d'Estrella recents. També hi apareix el youtuber xBuyer, dura gairebé set minuts i aquest estiu té com a leitmotiv incentivar a alliberar-se de les obligacions i gaudir dels plaers de l'estiu mediterrani.

"A la teva vida manes tu"

A 'PKM' (sigles del Pussy K Mana), Alba Farelo s'interpreta a ella mateixa, una cantant d'èxit internacional que es troba de gira a Tòquio. Tot i estar envoltada de multitud de persones, es troba sola a la suite d'un hotel de luxe, mirant les stories dels seus amics catalans que gaudeixen del típic estiu a la Costa Brava: cales, gambes i birra. És quan li apareix una story dels amics de festa en un vaixell que Bad Gyal s'adona que necessita tornar a casa i decideix enviar la gira en orris: decideix manar sobre la seva vida.

El curt ha estat rodat íntegrament a Catalunya i el repartiment el completen Bàrbara Mestanza, Santos Adrián, Aida Quintana, Ostap Sokhatskyy, Gemma Ortega, Òscar Kapoya, Adriana Fornés, Gerard Clavell, Aleix Lorente, Kenny Álvarez, Mel Sukro i Júlia Godino.

A diferència d'altres anys, en què la cançó de l'estiu d'Estrella Damm era gravada en català i amb una versió en castellà, com per exemple les de Joan Dausà, Rigoberta Bandini i Renaldo i Clara, aquest any el tema 'El sol me da' és el mateix per totes dues versions de l'anunci.

NO T'HO PERDIS: Les millors platges a 30 minuts de Barcelona 

Llegeix el número de juny de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat.

Últimes notícies

    Publicitat