Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Circ de Nadal de L'Hospitalet
Foto: Instagram / @peramorlh

Aquest és l'espectacle de circ que podeu veure gratis aquest Nadal a L'Hospitalet

Artistes de diverses disciplines participen a 'El viatge de Magui', dirigit per Leandro Mendoza

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Ja arriben les vacances Nadal, i si teniu canalla, segur que esteu buscant la manera d'omplir el temps lliure, a poder ser amb activitats plenes d'esperit nadalenc, i si és possible, gratis. Això ho trobareu, entre moltes altres activitats, al Circ de Nadal de L'Hospitalet, que torna a l'esplanada del carrer de la Feixa Llarga amb Travessia Industrial amb un nou espectacle fins al 7 de gener. 'El viatge de Magui' és una creació inèdita de Leando Mendoza de la Companyia Cíclicus, on participen artistes professionals i d'altres més novells de diverses disciplines de circ, com el malabarisme i el funambulisme.

L'espectacle, organitzat per l'Ajuntament de L'Hospitalet, relata la història de la Magui, que us portarà fins la desembocadura del riu Llobregat a través d'una aventura amb el cicle de l'aigua i la consciència ambiental com a protagonistes. De la mà de la Magui i de la melodia d'un violí fareu un recorregut al llarg de les estacions de l'any, que estaran disfressades de números circenses.

Circ de Nadal de L'Hospitalet
Foto: Circ de Nadal de L'Hospitalet

Si voleu assistir-hi, només heu de reservar les entrades en línia per al dia que hi vulgueu anar. A més, si voleu endinsar-vos dins el món del circ en primera persona, ho podreu fer amb els tallers de circ gratis que se celebraran de 13.15 a 14.30 h, els dies 23 i 30 de desembre i el 7 de gener.

Quan es fan els espectacles?

Al llarg del desembre hi ha diverses sessions programades: els dies 20 i 21 a les 18 h; els dies 22 i 23 a les 12 h i a les 18 h; el dia 24 a les 12 h; el dia 25 a les 18 h; els dies 26, 27, 28, 29 i 30 a les 12 h i 18 h; i l'últim dia de l'any, a les 12 h. A més, el dia 28 a les 12 h es farà una sessió per a infants i persones amb discapacitat funcional que es realitzarà amb baix estímuls de so i llum.

Al llarg de la primera setmana de gener també es faran algunes funcions: el dia 1 a les 18 h; el 2, 3 i 4 a les 12 h i a les 18 h; el 5 a les 12 h; el 6 a les 18 h; i la darrera sessió serà el dia 7 a les 12 h i 18 h.

NO T'HO PERDIS: Nadal amb nens a Barcelona: les millors activitats per fer en família

Llegeix el número de desembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Nadal

    Últimes notícies

      Publicitat