Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Balconies in the south of Italy
Photograph: Sun_Shine/Shutterstock.com

Aquest és l'original brindis a distància que s'ha inventat un veïnat italià

Escrit per
Erica Aspas
Publicitat

Si alguna cosa hem après amb aquesta situació mundial, és que ens sobra creativitat, fins i tot s'ha creat un museu d'art dedicat al confinament! Només cal veure les activitats que es poden fer des d'un balcó. Mai més menysprearem 3 metres quadrats d'espai a l'aire lliure. I el que també s'ha demostrat és que el confinament no ens impedeix socialitzar. Ens hem adaptat a les noves regles del joc i els aplaudiments a les 20 hores en agraïment als sanitaris són gairebé una trobada amb amics.

La grandesa de l'ésser humà la trobem per tot el món, i ens ha cridat molt l'atenció l'enginy d'un grup de veïns de la ciutat de Bella, al sud d'Itàlia, els quals s'han inventat un mètode per brindar tots junts, cadascú des del seu balcó. El veí Mauro Ricigliano va compartir el vídeo complet al seu Facebook amb el text "brindis pel veïnat".

L'invent consisteix en llargs pals/canyes amb una mena de ganxo en un extrem on encaixen les seves copes per brindar, i sembla que funciona perquè no ha caigut ni una gota. 

Itàlia va ser dels primers països d'Europa en patir els estralls del virus i hem trobat altres mostres de creativitat i solidaritat entre veïns. 

Ver esta publicación en Instagram

Once again... Italians and their inventiveness! ♦️ ♥️ 🍷 #andràtuttobene

Una publicación compartida de Good News Movement (@goodnews_movement) el

NO T'HO PERDIS: Iniciatives solidàries que han aparegut a Barcelona aquests dies

 

Les millors idees d'oci i cultura per fer a casa a la nova Time In Pocket interactiva

Últimes notícies

    Publicitat