Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Metro de Barcelona
Foto: Paola de Grenet

Aquest és tram del metro de Barcelona que quedarà tallat durant la Setmana Santa

TMB ha confirmat l'habilitació de busos llançadora per cobrir les estacions afectades, tot i que només n'hi haurà una sense servei

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Time Out Barcelona ACN
Publicitat

L'estiu del passat 2023, l'L4 del metro de Barcelona va patir un tall que va deixar sense servei sis parades durant més de dos mesos. Ara, la línia groga tornarà a patir un altre tall, però aquest cop només serà durant cinc dies. Durant part de la Setmana Santa, del 28 de març (Dijous Sant) fins a l'1 d'abril (Dilluns de Pasqua), el servei de metro quedarà anul·lat entre Bogatell i la Barceloneta per les obres que milloraran l'accessibilitat i adaptaran l'estació de Ciutadella-Vila Olímpica per als viatgers amb mobilitat reduïda.

Ciutadella-Via Olímpica
Foto: TMB

El tall afectarà el tram comprés entre Bogatell i la Barceloneta, però l'única estació que quedarà fora de servei per complet serà la de Ciutadella-Vila Olímpica. Per tant, els usuaris podran viatjar des de La Pau fins a Bogatell, per una banda; i entre Barceloneta i Trinitat Nova, per l'altra i, segons ha avisat TMB, l'interval d'espera de tota l'L4 augmentarà fins als 5 minuts entre el període de les obres.

La presidenta de TMB, Laia Bonet, ha avisat que, malgrat que les afectacions són mínimes, s'habilitaran busos llançadora per cobrir l'estació inhabilitada. Com a servei alternatiu, però, els usuaris poden optar per l'enllaç amb la línia 1 a Urquinaona i l'estació de Marina, situada a 500 metres de l'estació de Bogatell.

En què consisteixen les obres?

Tota l'operació està a càrrec del Departament de Territori, que ha destinat 5,8 milions d'euros amb els quals s'instal·laran tres ascensors per accedir des del carrer i el vestíbul a les andanes, a més de la millora de l'accés als trens amb el recrescut de l'andana i un nou itinerari per a persones cegues a través d'un paviment tàctil.

NO T'HO PERDIS: Què fer a Barcelona al març

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Més de Setmana Santa

    Últimes notícies

      Publicitat