Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Murivecchi
© Ivan Giménez

Aquest italià emblemàtic de Barcelona dona pizza gratis una tarda per celebrar els seus 20 anys d’història

El restaurant regalarà una pizza margarida per persona el dimarts 9 d’abril

Enora Le Roux
Escrit per
Enora Le Roux
Publicitat

Sabem que els començaments de setmana poden ser durs i costen d’arrencar. Més encara quan el cel és gris i encara recordem que fa tot just una setmana estàvem celebrant el pont de Setmana Santa. Però no desanimeu perquè us portem una bona notícia per alegrar-vos el dia: el dimarts 9 d’abril, el restaurant italià Murivecchi, una de les millors pizzeries de Barcelona, regalarà una pizza margarida per persona

El motiu d’aquest regal és ni més ni menys que la celebració del 20è aniversari del negoci. I és que, des de fa dues dècades, el napolità Ciro Espostio, juntament amb la seva família, cuina els autèntics sabors d’Itàlia a Murivecchi, al cor del Born. De fet, aquest regal forma part de diverses sorpreses que tenen preparades al llarg de l’any per celebrar la seva vintena d’anys. 

Així és, el restaurant ubicat al carrer de la Princesa, 59, obsequiarà a tothom que s’apropi al local, de 17 h a 19.30 h, amb el clàssic per excel·lència de la cuina italiana. Això sí, el regal serà per ordre d’arribada, així que no badeu en plantar-vos ben d’hora al local. 

View this post on Instagram

A post shared by Murivecchi (@murivecchi)

Murivecchi ofereix un menú de migdia –de dilluns a divendres laborables– que consta d’un primer plat, un segon o una pizza, beguda i cafè o postres, per un preu de 16,90 euros. L’opció de carta, per la seva banda, és disponible diàriament de 13 h a mitjanit i proposa clàssics italians com pastes, carpaccios o 'risottos', entre molts d’altres.  

'Influencers' de la restauració

Avui en dia les xarxes socials són una eina clau per les empreses per fer conèixer al públic els seus productes. Murivecchi ho sap bé: amb més de quaranta mil seguidors a Instagram, es pot dir que la marca és una 'influencer' de la restauració. I sense sorpresa, perquè comparteixen contingut quasi cada dia. Des de la promoció de nous productes de temporada fins a últimes notícies sobre el seu establiment, passant també per la compartició de receptes a través de vídeos 'pas-a-pas', Murivecchi no només domina les pizzes sinó també la comunitat en línia. 

View this post on Instagram

A post shared by Murivecchi (@murivecchi)

NO T'HO PERDIS: Les millors pizzeries de Barcelona

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat