Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Aquest mapa mostra els artistes més buscats a Google per país

Leonardo da Vinci, Frida Kahlo i Van Gogh encapçalen la llista d'artistes més 'googlejats' en el món durant la pandèmia

Escrit per
Raquel Cruz
Publicitat

Els mesos més durs de pandèmia ens van mantenir allunyats de museus i galeries a tot el món, i ens vam haver de consolar amb convertir les visites culturals en cerques en línia. Però, qui van ser els artistes més 'googlejats' en cada país del món durant la pandèmia? Això és el que es van preguntar en el blog de la pàgina d'articles d'art Ken Bromley, que ha recollit totes les cerques d'art a escala mundial durant l'any de confinament.

Les dades mostren que Leonardo da Vinci ocupa el podi internacional, ja que és l'artista més buscat en 82 països del món.

Frida Kahlo, la icònica pintora mexicana, ocupa el segon lloc de la llista, amb el top de cerques en 29 països, inclòs Espanya.

Mapa artistas
Foto: Ken Bromley

En tercer lloc trobem Vicent Van Gogh. L'artista holandès destaca en 24 països tan dispars com Geòrgia, Portugal, Jordània, Mongòlia i Canadà.

En quarta posició se situa l'artista Artemisia Gentileschi. L'autora de 'Judit decapitant Holofernes', l'única dona al costat de Frida Kahlo que té presència en la llista, va ser la més googleaja a 23 països, entre ells la Xina, Alemanya i Guatemala.

Mapa artistas
Foto: Ken Bromley

Picasso continua la llista en cinquè lloc, amb 18 països. L'artista urbà Banksy ocupa el sisè lloc de la llista ja que és el més cercat al Japó, França, Luxemburg i Rússia, entre altres països. A Nigèria i Uganda guanya Diego Velázquez; el pintor barroc remata la llista d'artistes més buscats a internet.

Mapa artistas
Foto: Ken Bromley

A Indonèsia, l'artista més buscat és Joan Miró, a Yemen senten predilecció per William Blake i a Corea del Sud tenen una gran curiositat per David Hockney.

Mapa artistas
Foto: Ken Bromley

NO T'HO PERDIS: Les millors exposicions de Barcelona

Llegeix el número del març de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat.

Últimes notícies

    Publicitat