Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
'Eugene Onegin'
Foto: Gran Teatre del Liceu'Eugene Onegin'

Aquest octubre pots anar a veure òpera al Liceu per 20 euros (si tens entre 18 i 35 anys)

'Eugene Onegin', de Txaikovski, és el primer Liceu Under35 de la temporada

Borja Duñó
Escrit per
Borja Duñó
Publicitat

Si tens entre 18 i 35 anys, el Gran Teatre del Liceu et considera jove. Potser ja t'has assabentat de l'existència de la plataforma Vibe35, en què el Mercat de les Flors, el Lliure, el Liceu, el TNC, el Palau de la Música i L'Auditori ofereixen entrades reduïdes a les persones que estiguin en aquesta franja d'edat i, segurament, també sabràs que el Liceu ja fa temps que va posar en marxa la iniciativa Liceu Under35, mitjançant la qual reserva una representació d'una òpera per a menors de 35 anys a 20 euros l'entrada.

Doncs bé, aquest 9 d'octubre se celebra el primer Liceu Under 35 de la temporada i els primers dies les entrades estaran disponibles a través de Vibe35. Aquesta vegada serà per veure 'Eugene Onegin' de Piotr Ílitx Txaikovsk, una òpera basada en la novel·la d'Aleksandr Puixkin, el Lord Byron rus, que prefigurava sis anys abans la seva mort en un duel i que encarna a la perfecció al tràgic ideal romàntic. El muntatge és una coproducció de la Den Norske Opera d’Oslo i el Teatro Real de Madrid amb direcció d'escena de Christof Loy i música de l'Orquestra i el Cor del Gran Teatre del Liceu, dirigits per Pablo Asante i Josep Pons, respectivament. Entre les veus, hi trobem les de Svetlana Aksenova, Audun Iversen, Victoria Karkacheva i Alexey Neklyudov.

Com aconseguir les entrades

Per anar-hi, us heu de registrar través de la plataforma Vibe35 i us enviaran un correu amb l'enllaç per comprar les entrades o, a partir de dimecres 20 de setembre, a través d'aquest link de venda habitual. No us despisteu, que volen!

NO T'HO PERDIS: Els millors concerts de música clàssica de Barcelona

Llegeix el número de setembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions de lleure i cultura de la ciutat  

Últimes notícies

    Publicitat