Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Hard Rock Café Messi
Foto: Hard Rock Café

Aquest serà el menú infantil Leo Messi d'una coneguda cadena de menjar ràpid

L'opció també inclou regals col·leccionables relacionats amb el futbolista, com una petita pilota daurada de joguina

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Messi és tractat per molts barcelonins com una figura religiosa. L'exblaugrana va deixar empremta a la ciutat i el fixatge per l'Inter de Miami va provocar que molts culers estiguessin de dol. Malgrat que ja fa uns anys que l'argentí no viu a la ciutat, ara torna d'una manera diferent. Després de treure la seva pròpia hamburguesa en col·laboració amb el Hard Rock Café el 2022, l'ambaixador mundial de l'empresa ha creat el seu primer menú infantil. Els més petits podran gaudir del 'The Hard Rock Messi Kids Menu' a tots establiments de la cadena, com el de Barcelona, al número 21 de Plaça Catalunya.

El nou menú inclou diverses opcions com una hamburguesa de bacó i formatge, un frànkfurt, tires de pollastre, macarrons amb formatge i pit de pollastre, entre d'altres, a més de l'hamburguesa especial Messi X i l'entrepà Messi Golden Chicken. Els més petits també podran emportar-se a casa part de la màgia de l'argentí amb els regals inclosos dins el menú com una petita pilota d'or de joguina, un pòster col·leccionable i un full amb activitats i adhesius. Al comunicat que ha publicat Hard Rock Café, Messi assegura que "com a pare de tres fills, sempre ha tingut una connexió especial amb els nens" i ha afegit que és una col·laboració molt especial per a ell.

Hard Rock Café Messi
Foto: Hard Rock Café

El 'The Hard Rock Messi Kids Menu' va més enllà del menjar. També ve de la mà d'una nova col·lecció d'articles de la línia Hard Rock X Messi 3.0, on podreu trobar un jaqueta de xef amb el nom del futbolista, i una mini pilota d'or. A més, tots els fans podreu escanejar un codi QR que trobareu en comprar el menú que us donarà accés a una experiència digital 360 amb el mateix Leo Messi d'acompanyant.

NO T'HO PERDIS: El recull de contes que va fer plorar Leo Messi i la seva família es publica en català

Llegeix el número d'octubre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Tardor

    Últimes notícies

      Publicitat