Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
La Taberna
Foto: La TabernaLa Taberna

Aquest són els 8 escape rooms de Barcelona que figuren al top 100 mundial

Un grapat de reptes d'enginy de la capital catalana i rodalia s'han colat en la llista dels millors establiments del món

M. P. Muñoz
Escrit per
M. P. Muñoz
Publicitat

Que Barcelona (i rodalia) és un epicentre mundial en l'àmbit dels escape rooms ja ho intuïa la multitud d'aficionats que han fet créixer aquest l'entreteniment en els darrers anys. Tenim un catàleg per a tots els gustos que va del terror extrem fins al més subtil joc de pistes a l'aire lliure. Tot aquest capital s'ha vist recompensat amb vuit seleccionats al rànquing del premis més prestigiosos del sector, els TERPECA (Top Escape Rooms Project Enthusiasts' Choice Awards).

Aquests premis recullen l'opinió de milers de jugadors a tots el món, i un any més els escape rooms de Barcelona i àrea metropolitana han tingut una bona representació. Al top 10, en concret a la posició número 9, figura La Taberna (Premi al Millor Escape Room d'Espanya), un joc que ens proposa descobrir els misteris d'un llinatge que es perd en la nit dels temps. L'escape room forma part del complex The City Scape Room, amb diversos jocs ubicats a Terrassa.

Repetidors a la llista

Seguint amb el rànquing, en la posició 19 mundial trobem CyberCity 2049, un vell conegut dels premis que va ser el millor de l'Estat en 2021. Per completar aquesta història cal desplaçar-se fins a Santa Coloma de Gramenet. En la posició 23 hi ha l'Outline de Cornellà de Llobregat, una història de terror que no deixa indiferent.

Outline
Foto: Outline

Completen la llista Poison (al número 26), que es troba al complex Kadabra (Mataró), l'11S d'Open Mind (posició 47), també a Cornellà, i ja dins de la ciutat de Barcelona trobem La Cerveseria, l'original joc d'Enigmik que s'ubica a la fàbrica Damm. Tanquen la llista el Malum (Hospitalet de Llobregat) i el popular Distrito 111, ubicat a Sant Martí, al carrer Bac de Roda.

Ja ho sabeu, tant si sou fans dels escape room com si no, aquest recull us permetrà comparar els vostres gustos amb els experts de tot el món.

NO T'HO PERDIS: els millors escape rooms

Llegeix el número de desembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat