Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Fuerza Bruta
Foto: Rodrigo Vergara

Aquest sorprenent espectacle immersiu internacional es pot veure per primer cop a Barcelona

L'experiència teatral 'Fuerza Bruta Wayra' ja ha trepitjat 37 països i arriba a Barcelona el 27 de febrer

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Un home en una cinta de córrer gegant que travessa parets en moviment, intèrprets que actuen suspesos a l'aire i ballarins i ballarines que dansen sobre els caps del públic: són algunes de les escenes que podreu veure molt aviat i sense sortir de Barcelona. Després de trepitjar 68 ciutats de 37 països d'arreu del món, 'Fuerza Bruta Wayra' s'estrenarà per primer cop la ciutat el pròxim 27 de febrer al Teatre Cúpula Arenas.

Durant 80 minuts, 'Fuerza Bruta Wayra' submergeix els assistents en una experiència 360 amb efectes visuals i acció on la percepció de l'espai desapareix per la velocitat dels estímuls. L'escenografia de Barcelona ocuparà un total de 400 metres quadrats i comptarà amb 200 llums10 turbines d’1,20 metres cadascuna, una màquina de córrer de 1.500 kg, una bombolla de 17 x 23 metres i altres elements escènics i efectes audiovisuals.

A diferència de les obres de teatre convencional, en aquesta no hi ha butaques i els assistents formaran part de tot el que passi, tot i que podran escollir si volen interactuar o només gaudir de l'actuació que oferiran la dotzena d'actors i músics que hi treballaran.

Fuerza Bruta Wayra
Foto: Fuerza Bruta

L'espectacle oferirà diverses funcions des del 27 de febrer fins al 10 de març i és apta a partir dels 4 anys. La sessió dels dissabtes, però, estarà reservada per a majors de 18 anys i inclourà un 'Live Night', una festa després de l'espectacle amb música i begudes per a tots els assistents. Les entrades ja estan disponibles a la pàgina web de la companyia a partir de 40 euros, tot i que hi ha preus especials per a grups.

Fuerza Bruta
Foto: Fuerza Bruta

Un espectacle internacional

El projecte va néixer l'any 2003 com a part de la companyia De La Guarda amb la unió de Diqui James, un dels fundadors, i Gaby Kerpel, el compositor musical del grup. La proposta va créixer amb el pas dels anys fins a convertir-se en un fenomen internacional que ja han vist més de 6,8 milions de persones.

"L'espectacle ofereix una abundància de brillants plaers teatrals i sensorials", així el va descriure el New York Post en una de les seves crítiques. 'Fuerza Bruta' va estar a la cartellera dels teatres de la ciutat estatunidenca nou anys seguits i va sortir per començar una gira mundial que encara segueix.

NO T'HO PERDIS: Les obres de teatre recomanades de la cartellera de Barcelona

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat