Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Taller Masriera (Barcelona)
ShutterstockTaller Masriera

Aquest temple neoclàssic de l'Eixample torna a obrir gratis i ofereix visites guiades

El Taller Masriera obrirà un dissabte al mes per donar a conèixer la seva història i arquitectura

Enora Le Roux
Escrit per
Enora Le Roux
Publicitat

Al carrer Bailén, a tocar de la plaça de Tetuan, s’hi troba en forma de temple clàssic un edifici ben peculiar: el Taller Masriera. Ara, i per sort vostra, ja es pot tornar a visitar gratuïtament. L'Ajuntament de Barcelona torna a programar visites guiades històriques i arquitectòniques a aquest edifici neoclassicista per tal de donar a conèixer les seves particularitats, història i anècdotes. La nova temporada s’allarga fins al juny i té programada tres visites al dia, un dissabte de cada mes. 

Taller Masriera
Ajuntament de BarcelonaTaller Masriera

Durant els 45 minuts que duren les visites, personal especialitzat en la gestió d’esdeveniments culturals i amb coneixements històrics i arquitectònics mostren la finca des de l'exterior, on es troba el seu singular pati, fins a l’interior, passant per la sala de billar, les habitacions i la capella, entre d’altres.  

Taller Masriera
Ajuntament de BarcelonaTaller Masriera

Les visites a aquesta obra de l’arquitecte Josep Vilaseca i Casanovas, inclosa en el Catàleg de Protecció del Patrimoni de la ciutat com a bé cultural d'interès local, van amb reserva prèvia per garantir el control d’aforaments, ja que per torn hi caben un màxim de 25 persones. 

Taller Masriera
Ajuntament de BarcelonaTaller Masriera

NO T'HO PERDIS: Les millors coses per fer gratis a Barcelona

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat