Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Marbella
Shutterstock

Aquesta ciutat espanyola és la millor destinació d’Europa del 2024

Aquest rànquing, elaborat amb més d'un milió d'enquestats, recull els millors indrets europeus per viatjar aquest any

Liv Kelly
Enora Le Roux
Escrit per
Liv Kelly
Traduït per
Enora Le Roux
Publicitat

Si una cosa tenim són consells d’on, com i quan viatjar. I ara hi afegim una llista més: es tracta del rànquing anual dels millors llocs on viatjar a Europa aquest 2024. El llistat, que s’ha generat a partir d’una enquesta a més d’un milió de persones, ha estat creat per la web de viatges European Best Destinations, que es dedica a promocionar la cultura i el turisme del continent. Sens dubte, una bona guia a la qual referir-se si encara no sabeu on passar les vacances aquest any. 

I quin és el millor destí? Doncs molt a prop de casa (bé, a prop si ho comparem a qualsevol altre país d’Europa, que podria haver estat el vencedor del títol). El primer lloc, segons tots els viatgers que van donar la seva opinió, l'ocupa Marbella. Sí, sí. La ciutat del sud, amb les seves platges banyades pel sol, s’ha convertit en un destí molt popular. No només ha estat el paisatge costaner que l’ha portat a la fama, sinó també la seva gastronomia. De fet, Marbella té tres restaurants amb estrelles Michelin.

Sens dubte, els indrets amb mar fàcilment ens roben el cor. Mònaco ha quedat en segon lloc, i Malta, en tercer. Tot i que el top 20 del rànquing és molt variat: per exemple, Riga, la capital de Letònia, ha quedat en sisena posició. El seu nucli antic està declarat patrimoni de la humanitat per la Unesco, i també té un districte Art Nouveau. A més, la ciutat té una gran quantitat de festivals de 'street food' i esdeveniments creatius que donen vida a tots els seus carrers. 

Les Illes Fèroe s’han situat en setzè lloc, i han estat particularment aclamades entre els viatgers que anhelen una mica de naturalesa preservada i paisatges esquerdats. Però la llista és molt més llarga:

Les 20 millors destinacions d'Europa pel 2024

  1. Marbella, Espanya
  2. Mònaco
  3. Malta
  4. Ginebra, Suïssa
  5. Batumi, Geòrgia
  6. Riga, Letònia
  7. Madeira, Portugal
  8. Florència, Itàlia
  9. Londres, UK
  10. Reykjavík, Islàndia
  11. Lège-Cap-Ferret, França
  12. Siena, Itàlia
  13. Illa Ponza, Itàlia
  14. Porto-Vecchio, Còrsega, França
  15. Regió vinícola de Champagne, França
  16. Illes Faròe
  17. Sirmione, Llombardia, Itàlia
  18. Piran, Eslovènia
  19. Newquay, Cornualla
  20. Thassos, Grècia

NO T'HO PERDIS: Les 14 destinacions més infravalorades d'Europa

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat