Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
The Hells of Beppu
Foto: ShutterstockThe Hells of Beppu

Destinacions inesperades que són tendència per visitar el 2024

L'informe anual de Booking. com sobre destinacions turístiques emergents aporta una inspiració important

Liv Kelly
M. P. Muñoz
Escrit per
Liv Kelly
Traduït per
M. P. Muñoz
Publicitat

Som en aquesta època de l'any: quan ens bombardegen amb llistes sobre on viatjar el 2024. Per descomptat, tenim idees pròpies: la nostra classificació anual dels millors barris del món és una molt bona inspiració per viatjar.

Ara Booking.com acaba de publicar les seves prediccions de viatges anuals per al nou any, basades en 27.000 viatgers a 33 països diferents. Han fet algunes prediccions sobre el comportament dels viatgers, com un augment en el nombre de persones que viatgen a climes més freds mentre destinacions com la Mediterrània continuen escalfant-se. I també han publicat una llista força única de destinacions de moda.

La investigació de Booking.com prediu que Beppu al Japó serà la destinació tendència per al 2024. La ciutat, ubicada a la costa sud de l'illa de Kyushu, acull les aigües termals més naturals del Japó, cosa que la converteix en una excel·lent escapada de spa. Els Inferns de Beppu són els paratges termals més famosos de la ciutat, però no et posis una màscara i saltis: són només per admirar el seu color vermellós. 

Vlorë, una ciutat costanera d'Albània, és la segona destinació tendència el 2024 segons Booking.com. Està ubicada en un tram menys conegut de l'Adriàtic, però ofereix als viatgers una combinació ideal de belles platges i una ciutat vibrant i històrica. També hi ha una deliciosa abundància de marisc cuinat amb estil italià. 

Vlorë
Foto: Shutterstock Vlorë

La ciutat mexicana de Mèrida és la tercera destinació a la llista de Booking.com. Ubicada al cor de la Península de Yucatán, aquesta ciutat és plena d'herència maia i molts restaurants exhibeixen mètodes i plats de cuina tradicionals. Des d'aquí fins i tot podeu fer una excursió d'un dia a Chichén Itzá, una de les set noves meravelles del món. 

Destinacions inesperades que són tendència per visitar el 2024, segons booking.com

  1. Beppu, Japó
  2. Vlorë, Albània
  3. Mèrida, Mèxic 
  4. Portland, Estats Units
  5. Valkenburg, Països Baixos 
  6. Buenos Aires, Argentina
  7. Chemnitz, Alemanya  
  8. Rotorua, Nova Zelanda  
  9. Panglau, Filipines  
  10. Cairns, Austràlia  

NO T'HO PERDIS: les millors escapades d'hivern barates per a 2024

Llegeix el número de novembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions de lleure i cultura de la ciutat 

Últimes notícies

    Publicitat