Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Picina
Foto: PicinaPicina

Aquesta cocteleria té una piscina coberta al soterrani

El bar Trikini amaga Picina, un espai de bar i pista de ball que simula una piscina coberta

Ricard Martín
Escrit per
Ricard Martín
Publicitat

No és cap secret que el bar i cocteleria Trikini prepara uns entrepans suculents, deliciosos i d'un hedonisme extrem: gairebé mig metre de pa de motlle amb pollastre a l'ast, enciam, ou, tomàquet, romesco i gouda. I té un interiorisme excepcional: a mig camí entre el Carib d'Halcón Viajes, amb picades d'ullet a l'Espanya més casposa i divertida dels vuitanta i noranta. Et cruspiràs el teu entrepà entre objectes com un banyador de slip de Santiago Segura a Torrente i un altre de la Pantoja!

Trikini
Foto: Irene FernándezTrikini

Però després d'aquesta façana divertida s'hi amaga un secret... encara més divertit.

Al soterrani del bar s'hi amaga Picina (sic), un bar amb pista de ball que reprodueix una piscina coberta. Sense aigua, és clar. El lloc està d'allò més reeixit, i incita a la gresca, mam i ballaruga només posar-hi els peus: la barra reprodueix el desaigüe de plàstic de piscina per on tants cops hem relliscat, els llums del sostre són boies il·luminades simulant carrils, i un projector reprodueix l'efecte dels reflexos de l'aigua a les parets. 

Picina
Foto: PicinaPicina

"L'efecte d'estar a una piscina és total, és el que volíem", explica un dels socis de Trikini, Frank Domínguez. "Aquest és un espai ideal per muntar una festa privada, i perquè vinguis en samarreta, xancletes i bermudes", prossegueix (la qual cosa converteix Picina en l'única 'discoteca' en què entrar amb xancletes no està prohibit, sinó promogut). 

L'efecte d'estar fent una copa en una piscina és total

Els afortunats que traspassin la porta seran equipats amb xurros de gomaescuma, flotadors i fins i tot pistoles d'aigua si és una festa privada. Però si no hi ha esdeveniment reservat i sou bona gent, ho demaneu de bon rotllo i podreu baixar a la Picina a prendre un bon còctel. I qui sap, potser, fins i tot sucareu el xurro. "El que passa a la Picina es queda a la Picina", diuen.

NO T'HO PERDIS: Els millors entrepans de pa de motlle de Barcelona

Llegeix el número de desembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat 

Més de Love Local

    Últimes notícies

      Publicitat