Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Little Caesar's Pizza
Foto: Little Caesar's Pizza

Aquesta és la cadena que ofereix la pizza mitjana més barata de Barcelona

És la tercera més gran del món i ofereix diverses pizzes d'estil americà a tres establiments de la ciutat

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Barcelona està plena de pizzeries que ofereixen propostes de tota mena i per a totes les butxaques. Si teniu un pressupost ajustat, no us heu de preocupar, perquè a la ciutat hi ha diverses opcions per gaudir d'una bona pizza sense gastar-vos una fortuna. Entre aquestes alternatives, n'hi ha una que destaca entre la resta per tenir la pizza mitjana més barata de tota la ciutat. Little Caesar's Pizza és la tercera cadena més gran del món que, en lloc d'oferir pizzes italianes, n'ofereix d'estil americà.

La companyia compta amb tres establiments diferents a la ciutat: un al carrer de Sants 315, un altre al número 4 Passeig de Colom i l'últim al carrer de Numància, 20. Si visiteu qualsevol dels restaurants, els preus us sorprendran. Segons la comparativa de Metrópoli Abierta, Little Caesar's Pizza ofereix pizzes mitjanes des de 6 euros, el preu més baix de tota Barcelona. No són les millors pizzes de Barcelona, esclar, però sí que ofereixen una bona opció per gaudir d'aquest menjar a un preu molt reduït.

Malgrat que els seus preus sempre són molt assequibles, cada setmana tenen altres promocions que encara us ajudaran a disminuir més el preu final. Per exemple, un dels descomptes més recurrents és el que apliquen a la pizza de pepperoni: si en compreu una per 6,90 euros, us n'emportareu una altra de completament gratuïta.

NO T'HO PERDIS: La tercera millor pizza del món és a Barcelona

Llegeix el número d'octubre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Love Local

    Últimes notícies

      Publicitat