Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Varsovia
Foto: ShutterstockVarsovia

Aquesta és la ciutat europea votada com a millor destinació per viatjar el 2023

Més de mig milió de viatgers han votat les seves destinacions europees preferides per una nova llista de llocs per visitar aquest any

Ed Cunningham
Clara Ruiz
Escrit per
Ed Cunningham
Traduït per
Clara Ruiz
Publicitat

No us culparem si en el moment de decidir on viatjar aquest 2023 decidiu ser una mica més atrevits. Per què molestar-se a viatjar als mateixos llocs on va tothom? Amb el nou any, una nova ciutat.

Oblideu-vos de les vostres Lisboes i els vostres Berlins. Si esteu buscant un viatge per Europa molt menys convencional pel 2023, la web de viatges European Best Destinations té uns quants suggeriments. Més de mig milió de viatgers han votat destinacions per configurar la llista d'aquest any dels millors llocs per visitar al continent. Entre 400 destinacions, els 20 més votats s'han col·locat a la llista definitiva.

A més dels llocs habituals, la nova llista inclou moltes destinacions menys conegudes i té en consideració diferents característiques, des d'espais verds i nivells de seguretat fins a les atraccions històriques.

Al cim trobem... Varsòvia! La capital de Polònia ha sortit guanyadora per un grapat de raons, entre elles els seus parcs i meravelles històriques i la sensació general de seguretat. Si considerem l'espectacular terrat punxegut del Palau de la Cultura i la Ciència o la característica plaça del Mercat del centre històric, no és difícil veure per què la ciutat ha rebut tant de reconeixement.

Varsòvia està seguida d'Atenes, gràcies al seu menjar, art i cultura, i per Maribor a Eslovènia, que ha destacat per la natura que l'envolta i els seus festivals estiuencs.

Aquí van les 10 millors destinacions per visitar aquest any, segons European Best Destinations.

  1. Varsòvia, Polònia
  2. Atenes, Grècia
  3. Maribor, Eslovènia
  4. Viena, Àustria
  5. Cittadella, Itàlia
  6. Essen, Alemanya
  7. Veszprém, Hongria
  8. Londres, Regne Unit
  9. Grenoble, França
  10. Mannheim, Alemanya

Ben segur que aquesta llista és una mica més interessant que la majoria de llistes europees de viatges per 2023, oi? Podeu trobar més informació a la pàgina web d'European Best Destinations. No oblideu consultar les nostres recomanacions per viatjar.

NO T'HO PERDIS: Les 10 millors destinacions per viatjar el 2023

Ja pots llegir el número de febrer de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat