Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Let me bake it pastisseria
Foto: Instagram / @let.me.bake.it

Aquesta és la pastisseria de la cosina de Rosalia que triomfa a TikTok

Let me Bake it és el projecte de rebosteria de la Maria, que ja acumula milers de visualitzacions a la xarxa

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Fa uns dies vam veure Rosalia fent un pastís gegant al costat del famós pastisser parisenc Cádric Grolet. Tots dos van col·laborar per crear un tortell per l'aniversari de la cantant que, més tard, van compartir amb tots els fans que esperaven al carrer. La cantant ha dit diversos cops que és una amant dels dolços, però, malgrat que n'hagi provat milers d'arreu del món, els seus preferits són a Sant Esteve Sesrovires. Fa pocs mesos, la Maria, la cosina de Rosalia, va començar Let me Bake it, un innovador projecte de rebosteria: una pastisseria online personalitzada que ha fet la boca aigua a milers de persones.

@cedricgrolet Une rose pour l’anniversaire de @La Rosalia 🌹 #cedricgrolet ♬ DESPECHÁ - ROSALÍA

Tots els productes de Let me Bake it són vegans i fets a Sant Esteve Sesrovires i, malgrat que es va fer coneguda per fer galetes al més pur estil de Nova York, els seus pastissos personalitzats s'han endut tot el protagonisme i han robat el cor als milers de seguidors de la pastissera. Malgrat el seu èxit, encara és l'encarregada de fer els pastissos per les celebracions familiars, com el que va publicar per l'aniversari de la seva tieta Pilar, la mare de Rosalia, amb la frase "feliç 'cumpleanys' motomami Pilar".

Des dels inicis, Rosalia ha estat la fan número 1 de la seva cosina amb mostres de suport a través d'Instagram i fins i tot, un vídeo on tastava algunes de les seves famoses galetes on deia "em moro". El 25 de setembre, la cantant va fer 32 anys i per celebrar-ho, la Maria li va fer un pastís que l'artista va penjar al seu Instagram on li deia "ets la millor". Gràcies a la visibilitat constant de la motomami, el projecte va començar a rebre moltes comandes des de tots els racons de l'Estat.

Viral a TikTok

És evident que ser familiar d'una de les artistes més influents del moment pot jugar a favor teu, però la Maria ha demostrat que ella també és una artista a la cuina. A més, les dues no només comparteixen el talent, sinó que també tenen una veu molt semblant. La Maria ha mostrat el procés darrere les seves creacions per TikTok des dels inicis, on la gent pensava que era la mateixa Rosalia qui estava darrere de la càmera.

En pocs mesos, Let me Bake it ja acumula milers de visualitzacions a la plataforma i el seu nombre de seguidors no para de créixer a Instagram. Malgrat que no disposa de cap establiment físic, ofereix diversos serveis a domicili a través de la seva pàgina web.

NO T'HO PERDIS: La pastissera més famosa d'Argentina obre l'únic establiment d'Europa a Barcelona

Llegeix el número d'octubre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Tardor

    Últimes notícies

      Publicitat