Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Maru Botana
Foto: Maru Botana

La pastissera més famosa d'Argentina obre l'únic establiment d'Europa a Barcelona

Maru Botana ha presentat diversos programes de televisió argentina i té sis locals a Buenos Aires

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Barcelona té molt bones pastisseries, algunes premiades, com la Pastisseria CanalJon Cake, nomenades com les dues millors de Barcelona. La darrera a aterrar a la ciutat ha estat la famosa xef i presentadora de televisió Maru Botana, que ha escollit la nostra ciutat per obrir la seva única pastisseria d'Europa. L'establiment es troba al centre, concretament al carrer Roger de Llúria, 114, al costat de la Pedrera.

El local té amb un obrador propi on preparen els dolços, com el brownie, elaborat amb mousse i petits trossos de xocolata i el 'marquise', on la xocolata, la crema pastissera i els fruits vermells són els protagonistes. Tot i que aquests són els preferits dels clients, l'establiment ofereix 50 tipus de pastissos. Els que prefereixen el salat també tenen les propostes elaborades per la cuinera Soledad Nardelli, que prepara diverses opcions per esmorzar com les torrades d'alvocat i els iogurts amb musli.



Maru Botana assegura que es va enamorar de Barcelona quan va venir a visitar-la i ha estat per aquest motiu que ha obert aquí la seva primera pastisseria a Europa. Botana compta amb sis establiments a Buenos Aires i és molt coneguda gràcies a programes de televisió com 'Cocinando con Maru' i 'Sabor a ', entre d'altres. A més, la xef té gairebé dos milions de seguidors a Instagram i més de 76.000 al seu canal de YouTube.

NO T'HO PERDIS: Els 15 millors dolços de Barcelona

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Estiu

    Últimes notícies

      Publicitat