Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Passeig de Lluís Companys (Barcelona)
HEMAV

Aquesta és la zona més cara per viure de Barcelona (i no és Pedralbes)

Barcelona és la ciutat de l'Estat més cara per viure i compta amb un 6% del total d'habitatges de luxe d'Espanya

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

La situació de l'habitatge a Barcelona és complicada, sobretot pels barcelonins. La ciutat és la que té la hipoteca més cara de tot l'Estat, on la mitjana del que es paga és de 145.883 euros, una xifra molt més elevada que la de la resta d'Espanya, on la mitjana està en 121.782 euros. A més, pel que fa al preu del lloguer, Barcelona també està la primera del rànquing. Aquests encariments dels immobles també han arribat a les propietats de luxe. Segons l'informe del Mercat de l'Habitatge de Luxe, la zona més cara de Barcelona és la de Diagonal Mar, amb un cost de 7.523 euros per metre quadrat.

En aquest informe s'han estudiat els preus per metre quadrat de les ciutats de l'Estat on es concentren més habitatges de luxe per sobre dels tres milions d'euros. Tenint en compte aquest criteri, Barcelona ha estat nomenada com una de les ciutats amb les principals zones de luxe de Catalunya, amb un 6% del total d'aquest tipus de propietats de l'Estat, seguida de Castelldefels i Sitges.

Dins la nostra ciutat la zona de Diagonal Mar és la més cara per aquest tipus d'habitatges, on es paga una mitjana de 7.523 euros per metre quadrat, seguida de Pedralbes, on baixa fins als 6.406 euros i de La Dreta de l'Eixample, amb 6.267 euros. A més de Barcelona, la costa catalana també concentra una gran part d'habitatges de luxe, com les zones de La Pineda i Gavà Mar.

NO T'HO PERDIS: Així és el pis més car de Barcelona, venut per 40 milions d'euros

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Ciutats del futur

    Últimes notícies

      Publicitat